Επιβεβαίωση του Queen.gr: Η Ροζάνα του GNTM σε νέα εμφάνιση στο πιο απρόσμενο μέρος

Επιβεβαίωση του Queen.gr: Η Ροζάνα του GNTM σε νέα εμφάνιση στο πιο απρόσμενο μέρος

Δεν μπορείς να φανταστείς

Το Greece’s Next Top Model προχωράει με γοργούς ρυθμούς και βρισκόμαστε περίπου μία ανάσα από την top δεκάδα του παιχνιδιού. Μετά και την αποχώρηση της Μέγκι, τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν πολύ και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα κορίτσια που θα μπουν στην τελική τετράδα.

Το Σαββατοκύριακο πετύχαμε ένα ακόμη κορίτσι που έχει αποχωρήσει και ας μην το έχουμε δει ακόμη, και αυτό δεν ήταν άλλο από την κοκκινομάλλα Ροζάνα. Η Sunshine, όπως την αποκαλεί ο Δημήτρης Σκουλός, απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα και να τρώει στην περιοχή του Μοναστηρακίου, πράγμα που σημαίνει πως βρίσκεται ήδη εκτός σπιτιού.

Αυτό το διάβασες; GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Χριστιάνας για την Ξανθούλα on air, που μας δυσαρέστησε (video)

Αν αυτή η φωτογραφία δεν ήταν αρκετή για να πειστείς, έχουμε μία ακόμη λήψη της Ροζάνας, και δεν θα πιστέψεις με τίποτα σε ποιο μέρος την πετύχαμε. Η νησιώτισσα του Greece’s Next Top Model, φαίνεται πως είναι θερμή υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού και η φωτογραφία που θα δεις παρακάτω το αποδεικνύει περίτρανα.

Η Ροζάνα απαθανατίστηκε με αθλητική αμφίεση να πανηγυρίζει στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν το πιο αλλόκοτο μέρος που περιμέναμε να τη δούμε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Μέγκι αποκαλύπτει την αλήθεια για την καταγωγή και τα «ελληνικά» της (video)