Ροζάνα Κουτσούκου: Αγνώριστη στο πρώτο της story μετά την αποχώρηση από το GNTM

Ροζάνα Κουτσούκου: Αγνώριστη στο πρώτο της story μετά την αποχώρηση από το GNTM

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Πριν από περίπου μία εβδομάδα σου γράψαμε για την αποχώρηση της Ροζάνα από το Greece’s Next Top Model παραθέτοντάς σου και στοιχεία, αφού την είδαμε να κάνει βόλτα στο Μοναστηράκι με τον σύντροφό της, ενώ λίγο αργότερα εθεάθη και στο γήπεδο, να υποστηρίζει τη μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ μάθαμε πως είναι το κορίτσι που αποχωρεί από το GNTM και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε το spoiler μας. Η Ροζάνα, λίγο μετά την αποχώρησή της, ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram δίνοντάς μας και το πρώτο της μήνυμα, ενώ λίγες ώρες μετά έκανε και το πρώτο της story, στο οποίο σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε.

Η Ροζάνα είχε ισιώσει τα μαλλιά της και το μήκος που έχουν τώρα, μετά το make over της. της πήγαινε πραγματικά πολύ.

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σήμερα και μια νέα αρχή ξεκινά από δω και πέρα..❤ Οι εμπειρίες που πήρα μέσα από το GNTM ήταν μοναδικές, οι αναμνήσεις άπειρες, η αγάπη σας σε όλο αυτό που έκανα ήταν τρομερά συγκινητική. Η στήριξη σας για μένα είναι δύναμη για να συνεχίσω σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Τα μηνύματα σας μου δίνουν τόση μεγάλη χαρά με υπέροχα αληθινά λόγια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε εμένα παρόλο που δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον χώρο!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ!!!!❤❤», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δες τις παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η ατάκα που έκανε την Εβελίνα του GNTM να λυγίσει και να δακρύσει