Ειρήνη Στεριανού: «Η Αμανατίδου ήθελε να φύγει και έφταιγε η Ερμίδου» (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ειρήνη Στεριανού: «Η Αμανατίδου ήθελε να φύγει και έφταιγε η Ερμίδου» (video)

Συγνώμη ακούσαμε καλά;

Αν εχθές παρακολούθησες GNTM, τότε θα είδες κι εσύ πως πλέον μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο οι κλίκες όχι απλά μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, αφού πλέον υπάρχουν τρία στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Το ήδη υπάρχον που αποτελείται από τις Εύη –Μικαέλα, ένα άλλο με τις Εβελίνα, Ιωάννα και Χριστιάννα και ένα με την αποχωρήσασα πια Ειρήνη Στεριανού, Ξανθούλα, Άννα Αμανατίδου και την Μαριάννα.

Και αν παρατήρησες πως λείπει η Ειρήνη Ερμίδου δεν έκανες λάθος, αφού δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ, αντιθέτως προσπαθεί να κάνει μόνη της ό,τι μπορεί. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό αν μας ρωτάς, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα των κοριτσιών αλλιώς είναι στο σπίτι, αλλιώς στους κριτές. Και αυτό είπε περίπου και η Ειρήνη Στεριανού που βρέθηκε στην Φωλιά των Κου Κου.

Δες και αυτό: Τρία στρατόπεδα στο σπίτι του GNTM και η πιο αναπάντεχη αποχώρηση από το παιχνίδι (video)

Το 24χρονο μοντέλο ανέφερε πως η Ειρήνη έχει αλλάξει πάρα πολύ τη συμπεριφορά της με όλα αυτά τα καλά λόγια που ακούει από τους κριτές, ενώ είπε και κάτι που μας ξάφνιασε. Η Ειρήνη Ερμίδου και η Άννα Αμανατίδου, είχαν συχνά κάποιες «διαφωνίες» με την Άννα να παίρνει λίγο πιο βαριά τα σχόλια του «Ρονάλντο» και να λέει στην Ειρήνη Στεριανού πως αν συνεχιστεί αυτό θα φύγει μόνη της.

Δες το απόσπασμα παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: Το πιο sexy κορίτσι του #GNTM μόνο καλά λόγια άκουσε φεύγοντας