Η Debbie Harry σε ρόλο σωτήρα

Η Debbie Harry σε ρόλο σωτήρα

Η iconic τραγουδίστρια των Blondie θέλει να γίνει μαμά και να σώσει και τη γη.

Όχι, δεν περιμένει η pop τραγουδίστρια πως θα γίνει η νέα Σάρα της Παλαιάς Διαθήκης και θα συλλάβει καρπό παρά το περασμένο της ηλικίας της, μια που αισίως έχει κλείσει τα 65. Απλώς σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί. Ούσα και η ίδια υιοθετημένη από τους γονείς της, πλάι στους οποίους μεγάλωσε με πολλή αγάπη, η σκέψη της υιοθεσίας έχει τρυπώσει τώρα τελευταία στο μυαλό της. «Έχε σκεφτεί την υιοθεσία, κάτι στο οποίο πιστεύω πως θα ήμουν πολύ καλή. Τώρα που αυτός ο τρομακτικός σεισμός συνέβη στην Ιαπωνία θα υπάρξουν πολλά παιδιά που θα έχουν ανάγκη από ένα σπίτι» είπε σε συνέντευξή της.

Εκτός από αυτόν τον σκοπό, της μητρότητας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που μεσουράνησε στα μέσα της δεκαετίας των 90's έχει και άλλους, οικολογικούς. Θέλει να ιδρύσει έναν οργανισμό για την προώθηση της ηλιακής ενέργειας, την απασχολεί η έλλειψη καθαρού νερού, η έκλυση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και υποστηρίζει, επίσης, τις έρευνες για το διαβήτη έμπρακτα και οικονομικά.

«Αν ξεκινούσα έναν οργανισμό αυτός θα ήταν για την χρήση της ηλιακής ενέργειας. Με ανησυχεί η γεώτρηση πετρελαίου, νομίζω πως βλάπτει τη γη γιατί στραγγίζει το στρώμα της κάτω από την επιφάνεια και ενδεχομένως αυτό να ευθύνεται και για τους σεισμούς, Είναι σαν να προκαλούμε αρθρίτιδα στη γη» λέει σε συνέντευξή της σχετικά με την ιδέα της να ιδρύσει έναν οργανισμό για το περιβάλλον. Και, όσο τρελή και αν ακούγεται η ιδέα της, είναι ίσως αφορμή για προβληματισμό