Η star χώρισε, όμως η κίνηση που έκανε θα συζητηθεί όσο καμία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star χώρισε, όμως η κίνηση που έκανε θα συζητηθεί όσο καμία

Σάλος στο Hollywood

Μόλις εχθές πληροφορηθήκαμε, πως η star και ο –σχεδόν δύο χρόνια- σύντροφός της χώρισαν και ακύρωσαν τον γάμο που θα γινόταν αυτό το φθινόπωρο. Και δεν θα στο κρύψουμε, πέσαμε από τα σύννεφα, μιας και έδειχναν απίστευτα ερωτευμένοι και αγαπημένοι οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα.

Και για να σκεφτείς πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, η διάσημη κληρονόμος έχει διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram account της. Έχει κάνει όμως κάτι, το οποίο έχει ήδη αρχίσει και συζητιέται, και όχι με θετικό τρόπο. Η Paris Hilton και ο Chris Zylka δεν είναι πια μαζί και γι’ αυτό δεν φταίει ο νεαρός star.

Δες και αυτό: Τι παράξενο συμβαίνει με την κόρη της Kate Middleton και τον πρίγκιπα Κάρολο;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Paris είναι αυτή που έδωσε τέλος στη σχέση και κατ’ επέκταση τον αρραβώνα τους, όμως δεν έχει επιστρέψει ακόμη πίσω στον κάτοχό του το δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Φήμες αναφέρουν πως αφού αυτή τελείωσε την μεταξύ τους σχέση, πρέπει και να επιστρέψει το δαχτυλίδι, το οποίο ωστόσο εκείνος –από ευγένεια ίσως- δεν έχει ζητήσει πίσω.

Φυσικά πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως το θέλει πίσω (το αντίθετο θα μας παραξένευε) και πως δεν έχει κάνει ακόμη τις απαραίτητες ενέργειες. Κάτι που σκοπεύει να κάνει άμεσα ωστόσο αν η Paris δεν φιλοτιμηθεί να το κάνει μόνη της. Άλλωστε κάτι τόσο ακριβό δεν μοιάζει και πολύ ασφαλές στα χέρια της, ειδικά αν σκεφτείς πως το έχει χάσει ήδη μία φορά.

Διάβασε ακόμη: Αθηνά Οικομάκου: Πώς σχολιάζει το λανθασμένο instagram story που αποκάλυψε τον γάμο της