Η Taylor Swift δεν είναι πια η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Taylor Swift δεν είναι πια η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια

Και δεν φαντάζεσαι ποια πήρε τη θέση της

Η Taylor Swift είναι μία από τις τραγουδίστριες του ξένου καλλιτεχνικού στερεώματος, που έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Εκτός από αυτό όμως κατείχε τον τελευταίο χρόνο τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης τραγουδίστριας . Και χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο γιατί αυτό πλέον δεν ισχύει. Η 28χρονη εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση και δεν πάει καν το μυαλό σου ποια πήρε τη θέση της.

Το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα του 2018 με τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες στη μουσική σκηνή, με την Taylor να βρίσκεται πια στη δεύτερη θέση αυτής με 80 εκατομμύρια δολάρια. Την πρώτη θέση της λίστας κατέλαβε η Katy Perry η οποία γι’ αυτήν τη χρονιά έβγαλε 83 εκατομμύρια δολάρια. Αρκετά κοντά βλέπεις, όμως δεν κατάφερε να την ξεπεράσει. Η 34χρονη τραγουδίστρια έκανε τρομερό άλμα αν σκεφτείς πως πέρυσι βρισκόταν στην ένατη θέση της λίστας.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι εξής: η Beyoncé στην τρίτη θέση με $60, στην τέταρτη η Pink με $52, στην πέμπτη η Lady Gaga με $50, στην έκτη η JLo με $47. Την έβδομη θέση πήρε η Rihanna με $37.5, την όγδοη η Helene Fischer με $32, την ένατη η Celine Dion με $31 εκατομμύρια και τη δέκατη η Britney Spears με $30 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε ακόμη: 3 ενδείξεις ότι η Katy Perry είναι έγκυος και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Orlando Bloom