Δύσκολες στιγμές για την Katie Holmes: "Έχω πρόβλημα με τη Suri"

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες στιγμές για την Katie Holmes: "Έχω πρόβλημα με τη Suri"

Δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε

Μια κάποια δύσκολη κατάσταση βιώνει η Katie Holmes με την κόρη της το τελευταίο διάστημα. Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια δήλωση για τη Suri που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα και δεν θα στο κρύψουμε αυτό. Η ίδια είναι τρομερά δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά της 12χρονης κόρης της, αναφέροντας σε πρόσφατη συνέντευξή της πως η Suri όσο περνάει ο καιρός μοιάζει ολοένα και περισσότερο με τον μπαμπά της.

Και αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ σοβαρό θέμα. Η Suri από πολύ μικρή ηλικία εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας σαν celebrity και τα περισσότερα δημοσιεύματα πάντα επικεντρώνονται στην αλαζονική συμπεριφορά της 12χρονης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Katie ανέφερε πως η Suri τείνει να γίνει μια μικρογραφία του Tom Cruise και δυστυχώς δεν εννοούμε στην εξωτερική εμφάνιση.

"Μιμείται συνεχώς τον μπαμπά της, σα να θέλει να θέλει να αποκτήσει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εκείνον", αναφέρει η ηθοποιός. Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως ο Tom Cruise είναι ένθερμος υποστηρικτής της σαϊεντολογίας και έχει ορισμένες εμμονές. Και σύμφωνα με δημοσιεύματα το ίδιο κάνει και η Suri τώρα τελευταία, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δείχνει να έχει προβλήματα και εμμονές με την εξωτερική της εμφάνιση.



Η 12χρονη προσέχει σε υπερβολικό βαθμό τη διατροφή της, ενώ κάνει γυμναστική και ζυγίζεται συχνά. Επιπλέον παρά το γεγονός πως είναι πολύ μικρή είναι αρκετά αυταρχική και υπερασπίζεται την άποψή της, αγνοώντας τους άλλους. Κι ενώ δεν θα έλεγες πως ο Tom Cruise είναι υπόδειγμα πατέρα (έχει χρονια να δει την κόρη του), η Suri τον θεωρεί πρότυπο.

Katie, κουράγιο!

Διάβασε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει δίδυμα και παντρεύεται!