GNTM:Έχεις δει πως ήταν η Ξανθούλα πριν αποφασίσει να πάρει κιλά;

GNTM:Έχεις δει πως ήταν η Ξανθούλα πριν αποφασίσει να πάρει κιλά;

Ζύγιζε μόλις 47 τότε

Greece’s Next Top Model σίγουρα βλέπεις (μη λες ψέματα το ξέρουμε), και όπως θα έχεις αντιληφθεί, από την αρχή του παιχνιδιού έχει γίνει ένας τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα της Ξανθούλας, και αυτό γιατί δεν έχει κανένα κοινό με τα υπόλοιπα κορίτσια του σπιτιού. Και φυσικά δεν εννοούμε στον χαρακτήρα, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άλλωστε, αλλά όσον αφορά τις αναλογίες της σαν μοντέλο.

Είναι το μοναδικό plus size μοντέλο που μπήκε μέσα στο σπίτι του GNTM και φυσικά τα σχόλια που ακούστηκαν δεν ήταν από όλους θετικά. Το bullying άλλωστε στις μέρες μας είναι μια κατάσταση που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Η ίδια η Ξανθούλα ωστόσο πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν ήταν plus size από πάντα, και πως πήρε μόνη της την απόφαση να πάρει κιλά.

Μάλιστα ανέφερε πως υπήρξε περίοδος στη ζωή της, όπου ζύγιζε 47 κιλά και πως δεν της άρεσε καθόλου αυτή της η εικόνα. «Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Είδα μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, για να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και λέω: "Όχι, θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες και αυτοπεποίθηση», ανέφερε το νεαρό κορίτσι.

Έχεις δει όμως πως ήταν η Ξανθούλα πριν γίνει όπως την ξέρουμε σήμερα; Μια εξερεύνηση στο Instagram account της, μας χάρισε φωτογραφίες της «παλιάς» Ξανθούλας και μείναμε άφωνες. Εμάς πάντως μας αρέσει εξίσου και στις δύο της εκδοχές.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη: GNTM: Τη νέα φιλία που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, την κατάλαβες;