Το αγγελάκι της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε στο πιο ρομαντικό μέρος που μπορείς να φανταστείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αγγελάκι της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε στο πιο ρομαντικό μέρος που μπορείς να φανταστείς

Ξεπέρασε κατά πολύ την Paris Hilton

Πέρυσι, στις αρχές του 2018 όλοι σχολιάζαμε τη ρομαντική πρόταση γάμου που δέχθηκε η Paris Hilton από τον αγαπημένο της Chris Zylka, ο οποίος γονάτισε στο χιονισμένο Aspen και πρόσφερε στην καλή του ένα διαμαντένιο μονόπετρο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Μπορεί ο αρραβώνας-γάμος να μην ευοδώθηκε, ήταν όμως από τα πιο ρομαντικά σκηνικά που έχουμε δει.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι που είδαμε τις φωτογραφίες της Josephine Skriver στο Instagram από τον αρραβώνα της. Ο Alex DeLeon έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Josephine στη Φιλανδία, κάτω από τα Nothern Lights σε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο και αυτό ήταν ο ορισμός του ρομαντικού. Η εικόνα αυτή ξεπέρασε κατά πολύ την πρόταση της διάσημης κληρονόμου και μπαίνει ξεκάθαρα στην πρώτη θέση της λίστας μας, από τις αγαπημένες προτάσεις στο Hollywood.

«I SAID HELL-FREAKIN’-YES!!!!», έγραψε η 25χρονη καλλονή στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο Instagram, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο στο μεγάλο «ναι», έκανε και τη δική της κατάθεση ψυχής για τον αρραβώνα και τον αγαπημένο της Alex. Το μόνο σίγουρο είναι πως κι εμείς θα θέλαμε μια αντίστοιχη πρόταση γάμου.

Δες τις φωτογραφίες της Josephine στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Πέταξε το μονόπετρο η Irina Shayk; Χωρισμός - εξπρές από τον Bradley Cooper!