Αυτό είναι το ζευγάρι του Hollywood που θα βαφτίσει το μωρό της Meghan και του Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το ζευγάρι του Hollywood που θα βαφτίσει το μωρό της Meghan και του Harry

Το περίμενες καταβάθος

Ένα ακόμη royal μωρό αναμένεται να υποδεχθεί το Παλάτι με τη νέα χρονιά και δεν σου κρύβουμε, πως όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα της Meghan Markle, τόσο αυξάνεται και η δική μας αγωνία και ο ενθουσιασμός. Ο Harry και η Meghan είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και στο άκουσμα της εγκυμοσύνης, χαρήκαμε σα να ήμασταν μέλη της οικογένειας.

Και αφού ο Κάρολος μαρτύρησε τα πιθανά ονόματα του μωρού, είτε αυτό είναι αγόρι, είτε κορίτσι, μάθαμε και ποιος θα είναι ο νονός αυτού. Ή τουλάχιστον ποιος φημολογείται πως θα είναι. Ο λόγος για ένα ζευγάρι του Hollywood που γνωρίζεις κι αγαπάς κι εσύ, και δεν είναι άλλο φυσικά από το φιλικό τους ζεύγος, George Clooney και Amal Alamuddin.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να είναι οι νονοί του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Η πρώην ηθοποιός και η δικηγόρος είναι χρόνια φίλες και οι συχνές τους επαφές, έχουν φέρει κοντά και τους συζύγους τους. Μάλιστα πηγές αναφέρουν, πως οι Clooney’s σκοπεύουν να παραθέσουν και ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο στο σπίτι τους στο Λονδίνο και να καλέσουν και το royal ζευγάρι σε αυτό.

clooney

Περιμένουμε απλά να δούμε αν αυτή η είδηση θα επαληθευτεί.

Διάβασε ακόμη: Τι θα κάνει η Meghan Markle μετά τη γέννηση του παιδιού της; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει