Stop the press: Η μάχη των Brangelina έλαβε τέλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Stop the press: Η μάχη των Brangelina έλαβε τέλος

Τέλος καλό, όλα καλά

Μια ανάσα ανακούφισης μπορείς να πάρεις κι εσύ μαζί μας διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Δύο χρόνια –και κάτι- από τότε που οι Brangelina αποφάσισαν να χωρίσουν, η μάχη τους τελείωσε και ευτυχώς είχε καλό τέλος. Όλοι περιμέναμε με αγωνία την 4η Δεκεμβρίου που θα γινόταν η προγραμματισμένη δίκη τους, όμως η συμφωνία πάρθηκε και ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

O Brad Pitt και η Angelina Jolie κατάφεραν μετά από 26 μήνες να πάρουν μια κοινή απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών τους, κάτι που υπέγραψαν μερικές εβδομάδες πριν. Το Entertainment Tonight, δημοσίευσε πρώτο την είδηση, όμως και η νομική ομάδα της Jolie επιβεβαίωσε στο HollywoodLife, πως η διαμάχη της με τον Brad και την κηδεμονία έλαβε τέλος.

Η Samantha Bley DeJean, δικηγόρος της Angelina Jolie ανέφερε στο ΕΤ: «Ένας κανονισμός για την επιμέλεια των παιδιών συμφωνήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και υπογράφηκε από τα δύο μέρη και τον δικαστή. Η συμφωνία, η οποία βασίζεται στις συστάσεις του αξιολογητή επιμέλειας παιδιού, εξαλείφει την ανάγκη για δίκη. Η κατάθεση και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι εμπιστευτικές για την προστασία των συμφερόντων των παιδιών».

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια αναφέρει: «Η Jolie χαίρεται που μπαίνει επιτέλους στο επόμενο στάδιο και είναι ανακουφισμένη».

Μία δίκη για την επιμέλεια σχετικά με τα έξι παιδιά του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει, ιδιωτικά και υπό την προεδρία του John Ouderkirk, στις 4 Δεκεμβρίου, με τον Ouderkirk να δουλεύει με το ζευγάρι για να φτάσει σε κηδεμονία μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. Ωστόσο από τις αρχές Νοεμβρίου τα δύο μέρη συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να επιτύχουν εξωδικαστική διευθέτηση και να αποφύγουν μια πραγματική δίκη. Με αυτή τη νέα συμφωνία επιμέλειας, η ανάγκη για δίκη κρίθηκε περιττή.

Πλέον το μόνο που έμεινε είναι οι δύο stars να υπογράψουν και επίσημα τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

Διάβασε ακόμη: Η αλλαγή στη ζωή της Kate Middleton και ο ρόλος της Meghan Markle