Η αλλαγή στη ζωή της Kate Middleton και ο ρόλος της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αλλαγή στη ζωή της Kate Middleton και ο ρόλος της Meghan Markle

Ακόμη και όταν είσαι royal, κόντρες υπάρχουν

Από τότε που έγινε γνωστό πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα παντρευόντουσαν, έχει δημιουργηθεί, κι έχει ξεκινήσει μία περίεργη κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια (Harry-William), αλλά και στις δύο δούκισσες του παλατιού, Meghan και Kate. Και μπορεί να μην υπάρχει ξεκάθαρος λόγος, υπάρχουν όμως φορές που αυτό είναι εμφανές και δεν μπορείς να το αγνοήσεις.

Μπορεί η Kate Middleton να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εγκυμοσύνη της Meghan και το μωράκι που έρχεται στο παλάτι, όμως αυτή η κόντρα ανάμεσά τους εξακολουθεί να υπάρχει, και θα υπάρχει πάντα. Όπως συμβαίνει και στις φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις, έτσι και οι γαλαζοαίματες νιώθουν πως η μία πρέπει να συναγωνιστεί την άλλη για να δείξει ποια είναι η καλύτερη. Αυτό όμως μέχρι στιγμής, έχουμε δει να συμβαίνει μόνο από την Kate Middleton, που κάνει πραγματικά πολλές προσπάθειες να ξεπεράσει τη Meghan Markle.

Η Δούκισσα του Sussex μας έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, ανοιχτός, που αγαπάει όλο τον κόσμο, και γι’ αυτό τη λατρεύει και ο κόσμος. Η Kate από την άλλη έβγαζε και βγάζει κάτι πιο αριστοκρατικό, που πια φαίνεται να μην έχει μεγάλη πέραση. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αλλάξει. Από το στυλ της, μέχρι τη συμπεριφορά της.

AP 18191493534109

Πηγές μέσα από το παλάτι αναφέρουν στο TMZ, πως η Δούκισσα του Cambridge, aka Kate Middleton, δίνει πια μεγαλύτερη προσοχή στο στυλ της και τα look της, πηγαίνει σε περισσότερα events από ότι στο παρελθόν και γενικά θέλει να είναι «ορατή» αυτό το διάστημα που η Meghan κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της εγκυμοσύνης της.

Όπως ενδεχομένως έχεις παρατηρήσει κι εσύ, η Kate Middleton έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στο στυλ της και πλέον προσέχει περισσότερο στο τι θα φορέσει, πως θα φτιάξει τα μαλλιά και το make-up της κ.ο.κ. Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που η Kate έχει φορέσει κάτι που φόρεσε και στο παρελθόν. Ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι της δημοσιότητας και πως με αυτόν τον τρόπο θα σχολιαστεί περισσότερο.

Να παραδεχτούμε ωστόσο, πως όσο και αν ζηλεύει η μία την άλλη, είναι και οι δύο υπέροχες και πανέμορφες γυναίκες με μοναδικό στυλ, που ακόμη και αν βγουν με πιτζάμες θα κλέψουν την παράσταση.

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το ζευγάρι του Hollywood που θα βαφτίσει το μωρό της Meghan και του Harry