Και όμως συμβαίνει! Ο πιο απρόσμενος γάμος της χρονιάς έγινε, κι εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως συμβαίνει! Ο πιο απρόσμενος γάμος της χρονιάς έγινε, κι εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες

Ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες

Μόλις επτά μήνες σχέσης μετράει το διάσημο ζευγάρι, το οποίο ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ινδία. Οι ώρες που μας χωρίζουν είναι αρκετές, όμως γνωρίζουμε ήδη πως οι δύο stars είναι πλέον αντρόγυνο. Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μέχρι στιγμής πως το ζευγάρι θα κάνει δύο θρησκευτικές τελετές, και όπως αντιλαμβάνεσαι περιμένουμε με αγωνία για την πρώτη επίσημη φωτογραφία που θα κυκλοφορήσει είτε από κάποιον καλεσμένο, είτε από το ίδιο το ζευγάρι στα Instagram accounts τους. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν θα δώσουν το παρών σε αυτόν τον γάμο, όπως ήδη σου αναφέραμε, πλήθος κόσμου όμως έχει φτάσει στην Ινδία, προκειμένου να τιμήσει το διάσημο ζευγάρι.


https://www.instagram.com/p/Bq2HzVCAQgM

Αυτός είναι και ένας από τους απρόσμενους γάμους του 2018, αφού Nick και Priyanka δεν είναι ούτε καν έναν χρόνο μαζί. Έτσι συμβαίνει όμως συνήθως στο Hollywood. Εμείς ψάξαμε λίγο και σου έχουμε στην gallery φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Να σε πληροφορήσουμε όμως, πως από την τελετή θα καθυστερήσεις να δεις φωτογραφίες, μιας και το ζευγάρι έχει απαγορέψει την είσοδο στον χώρο της τελετής σε κινητά με κάμερες, βιντεοκάμερες, κ.ο.κ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Umaid Bhawan Palace στην πόλη Τζοντχπούρ, στο Ρατζαστάν της Ινδίας. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο Met Gala του 2017, με την Priyanka όμως να διαψεύδει οποιαδήποτε φήμη τους ήθελε ζευγάρι. «Φορούσαμε και οι δύο Ralph Lauren και αποφασίσαμε να πάμε μαζί γιατί θα είχε πλάκα», είχε πει χαρακτηριστικά η 36χρονη ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/Bq0Vg76ngD_

Στην τελετή, τόσο η Priyanka, όσο και ο Nick Jonas φορούσαν και πάλι Ralph Lauren. Ο πατέρας του γαμπρού, Paul Kevin Jonas Sr., διοργάνωσε τη χριστιανική τελετή του Σαββάτου, όπου το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιες βέρες από το φημισμένο κοσμηματοπωλείο Chopard, ενώ την Κυριακή, η νύφη και ο γαμπρός θα συνεχίσουν το επικό γαμήλιο Σαββατοκύριακο τους με τελετή Hindu για να τιμήσουν το θρησκευτικό υπόβαθρο της Chopra.

Ανυπομονούμε για τις πρώτες φωτογραφίες.

Διάβασε ακόμη: Η αλλαγή στη ζωή της Kate Middleton και ο ρόλος της Meghan Markle