#Nickyanka: Δες τις φωτό που ανέβασαν στα social media Priyanka και Nick Jonas

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#Nickyanka: Δες τις φωτό που ανέβασαν στα social media Priyanka και Nick Jonas

Υπέροχες στιγμές

Το 2018 λίγο πριν το κλείσιμο μας επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη και αυτή ήταν ο γάμος της Priyanka Chopra και του Nick Jonas, μόλις επτά μήνες μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, και τέσσερις από τον αρραβώνα τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με δύο τελετές στο Ρατζαστάν της Ινδίας (η δεύτερη, η ινδουιστική τελετή θα γίνει σήμερα), δημιουργώντας έτσι έναν από τους πιο απρόσμενους γάμους της χρονιάς.

Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φάνηκε κα από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν στα Instagram accounts τους, οι δύο stars από την τελετή Mehendi που πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν από τον γάμο τους. Η τελετή Mehendi είναι ένα ινδουιστικό τελετουργικό που γίνεται συνήθως μια ή δύο μέρες πριν από έναν γάμο. Οι φίλοι και οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού συγκεντρώνονται, ενώ η νύφη έχει σχέδια χέννας ζωγραφισμένα στα χέρια και τα πόδια της.

«Ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που μας έδωσε η σχέση μας είναι η συγχώνευση οικογενειών που αγαπούν και σέβονται τις θρησκείες και τους πολιτισμούς του άλλου. Και έτσι ο σχεδιασμός του γάμου μας με μια συγχώνευση των δύο πολιτισμών ήταν τόσο εκπληκτικό. Ένα σημαντικό μέρος για το κορίτσι σε έναν ινδικό γάμο είναι το Mehendi», έγραψαν οι δύο stars σε κοινή ανάρτηση στο Instagram και συνέχισαν: «Για άλλη μια φορά το κάναμε δικό μας και ήταν ένα απόγευμα που ξεκίνησε τις εορταστικές εκδηλώσεις με τον τρόπο που ονειρευτήκαμε και οι δύο».

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Και όμως συμβαίνει! Ο πιο απρόσμενος γάμος της χρονιάς έγινε, κι εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες