GNTM ανατροπή: Τελικά η Ηλιάνα μήπως δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη;

GNTM ανατροπή: Τελικά η Ηλιάνα μήπως δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη;

Δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις

Από το τρέιλερ της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε δει, πως στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έλειπε από τη θέση του κριτή στο reality μοντέλων. Μάλιστα είχε ανεβάσει και η ίδια ένα story στο οποίο άφηνε ένα αναπάντητο ερώτημα για το αν θα τη δούμε ή όχι. Τελικά όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο η μελαχρινή καλλονή του GNTM απουσίαζε στη Νέα Υόρκη και έκανε την κριτική της από εκεί.

Πόσο σίγουροι είμαστε όλοι όμως, πως η Ηλιάνα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη; Σύμφωνα με μία νέα φωτογραφία στο Instagram, η κριτής του reality δεν βρισκόταν σε κανένα νεοϋορκέζικο πάρκο, αλλά κάπου στην Ελλάδα, αφού από πίσω της υπήρχε μέσα στα παρτέρια μία ταμπελίτσα που έλεγε «Μην πατάτε το πράσινο». Και αυτό σίγουρα μόνο στη Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσε να βρίσκεται.

gntmmemesgr 45643785 943940419133880 7312069386375927626 n

Προφανώς όπως ίσως να κατάλαβες, η φωτογραφία αυτή είναι προϊόν μοντάζ και την έφτιαξε οι gntm fans, προκειμένου να τρολάρουν λίγο την Ηλιάνα. Το μοντέλο είχε κάποιες δουλειές που απαιτούσαν την παρουσία της εκεί και γι’ αυτό έπρεπε να φύγει. Η φωτογραφία αυτή πάντως ήταν ό,τι πιο αστείο έχουμε δει μέχρι στιγμής σχετικά με την Ηλιάνα.

Διάβασε ακόμη: Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσία της στο GNTM;