Katie Holmes-Jamie Foxx: Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού και τα χαμόγελα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes-Jamie Foxx: Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού και τα χαμόγελα

Πρώτη φορά τους βλέπουμε έτσι

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τότε που η Katie Holmes και ο Jamie Foxx έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας μας έτσι αυτό που ξέραμε εδώ και πέντε περίπου χρόνια, πως οι δύο stars είναι ζευγάρι. Ποτέ κανένας από τους δύο δεν μας έχει επιβεβαιώσει με λόγια τη σχέση τους, όμως οι φωτογραφίες που βλέπουμε κάθε τόσο είναι αρκετές για να έχουμε την απάντηση στο ερώτημα μας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκ νέου την 39χρονη ηθοποιό και τον σύντροφό της σε νέα τους εμφάνιση στη Νέα Ορλεάνη και πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Εκτός του ότι είναι μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους, οι φωτογραφίες στις οποίες εθεάθησαν ήταν απίστευτες και μας άρεσαν γιατί χαμογελούσαν και έδειχναν απίστευτα αγαπημένοι και πολύ ερωτευμένοι.

6955838 6456063 image m 12 1543863820876

Αν μέχρι τώρα πίστευες πως το Παρίσι είναι η πιο ρομαντική πόλη έκανες λάθος, γιατί πλέον η Νέα Ορλεάνη είναι η «πόλη της αγάπης». Και αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να δεις τις φωτογραφίες του ζευγαριού. Η Katie και ο Jamie Foxx έκαναν πλάκα μαζί και γελούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, αποδεικνύοντας μας, πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο.

Δες τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Έξαλλος ο Tom Cruise με τον γάμο της Katie Holmes: Η κίνηση για να χαλάσει την ευτυχία της πρώην του

Πηγή: DailyMail