H Jennifer Aniston μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με διάσημο ζευγάρι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Jennifer Aniston μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο με διάσημο ζευγάρι;

Είναι αυτή η πιο αλλόκοτη είδηση της ημέρας;

Σου έχουμε πει πόσο λατρεύουμε τον κόσμο του Hollywood και τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κάθε τόσο, έτσι δεν είναι; Αυτή η είδηση που μάθαμε για την Jennifer Aniston όμως, εκτός του ότι ήταν η πιο αλλόκοτη, ήταν και ότι πιο αστείο (ενδεχομένως) έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

Πληροφορίες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να είναι μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο με άλλο διάσημο ζευγάρι και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως. Σε περίπτωση που δεν το είδες η Dolly Parton είπε στο Tonight Show, πως ο σύζυγός της είναι τρελός και παλαβός για τη Jennifer Aniston και μάλιστα ήταν υπέρ του δέοντος ενθουσιασμένος που θα έπαιζαν μαζί στην ίδια ταινία.

Δες ακόμη: Θα στεναχωρηθείς! Η Jennifer Aniston μιλά για την νεκρή μητέρα της γεμάτη πίκρα και παράπονο

«Περισσότερο τον ενθουσίασε που θα έπαιζα σε ταινία μαζί της, παρά το γεγονός ότι θα είχα την ευκαιρία να γράψω όλη αυτή τη μουσική. Νομίζω πως φαντάζεται μια ερωτική συνεύρεση με μένα κι εκείνη», είπε η star και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Και όχι μόνο εμάς εδώ που τα λέμε.

Την ίδια αντίδραση είχε και η Jennifer Aniston στο άκουσμα αυτής της είδησης. «Μου έπεσε το στόμα και έπειτα γέλασα πάρα πολύ. Αυτή είναι η Dolly», δήλωσε η Jennifer στο USA Today. «Ήταν ξεκαρδιστικό, και νομίζω ότι είναι κολακευτικό. Αυτό είναι το χιούμορ της Dolly. Κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να ξεφύγει, λέγοντας κάτι τέτοιο για τον συνεργάτη του σε ζωντανή τηλεόραση, εκτός από την Dolly».

Για την ιστορία να σου πούμε, πως Dolly είναι παντρεμένη με τον Carl Thomas Dean από το 1960. Η Jennifer Aniston πάντως πολύ χαλαρά το πήρε αυτό.



Διάβασε ακόμη: Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες και η φουσκωμένη κοιλιά της