Η Irina Shayk έχει αδυνατίσει και αυτή είναι η πιο sexy φωτογραφία της ever

Η Irina Shayk έχει αδυνατίσει και αυτή είναι η πιο sexy φωτογραφία της ever

Από εμάς είναι «ναι»

Η Irina Shayk ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία από τις πιο sexy γυναίκες στο χώρο του modelling. Όπως γνωρίζεις, εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει αποκτήσει μια κορούλα και παρ’ όλα αυτά το σώμα της δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι ακόμη η ίδια καλλονή που γνωρίσαμε τότε στο πλευρό του Cristiano Ronaldo και στα catwalks της Victoria’s Secret.

Μπορεί πλέον να μην κάνει πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αν τύχει όμως και ο φακός την απαθανατίσει σε κάποιο επίσημο event, το σίγουρο είναι πως θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο επειδή ακόμη και αυτές οι εμφανίσεις της είναι ελάχιστες, ευχαριστούμε που υπάρχει το Instagram και την χαζεύουμε από εκεί. Και αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε πριν από κάποιες ώρες, σιγουρευόμαστε πως η γυναίκα αυτή θα είναι μια καλλονή για πάντα.

Και στο σημείο αυτό ερχόμαστε να σε ρωτήσουμε κάτι, με την ελπίδα πως έχεις δει ήδη την φωτογραφία της. Είναι αυτή η πιο sexy και αισθησιακή φωτογραφία, που έχει ανεβάσει ποτέ η Irina Shayk στο Instagram; Καταβάθος γνωρίζουμε την απάντησή σου, απλά έπρεπε να σε ρωτήσουμε. Φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και ποζάροντας στον καθρέφτη του μπάνιου της, σε ασπρόμαυρο φόντο και μας κάνει να αναφωνούμε «ναι» και πάλι «ναι».

Η γυναίκα έχει κορμάρα, έχει χάσει πολλά κιλά και είναι πιο θεά από κάθε άλλη φορά. Αν δεν μας πιστεύεις ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πέταξε το μονόπετρο η Irina Shayk; Χωρισμός - εξπρές από τον Bradley Cooper!