Οικογενειακά Χριστούγεννα! Jennifer Aniston και Brad Pitt ξανά μαζί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οικογενειακά Χριστούγεννα! Jennifer Aniston και Brad Pitt ξανά μαζί;

Τι λένε τα δημοσιεύματα;

Ένα από τα tabloids αυτής της εβδομάδας ισχυρίζεται πως η Jennifer Aniston είναι έγκυος με το παιδί του Brad Pitt και πως τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει με τον ηθοποιό και τα έξι του παιδιά. Όπως καταλαβαίνεις και μετά την πρόσφατη συνέντευξη της 49χρονης ηθοποιού, αυτή η είδηση μόνο αλήθεια δεν μπορεί να είναι.

Όπως έχει δημοσιευτεί εδώ και μία εβδομάδα ο Brad και η Angelina Jolie πήραν επιτέλους μια κοινή –εξωδικαστική- απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους, και σύμφωνα με το In Touch, αυτός που θα έχει τα παιδιά φέτος στις γιορτές είναι ο ηθοποιός. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό το χτύπημα για την Angie, φημολογείται πως έχει καλέσει στο σπίτι του και την πρώην του, Jennifer Aniston, προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί σαν οικογένεια.

Δες και αυτό: Αυτό πόνεσε: Η δήλωση του Brad Pitt για τον χωρισμό του από τη Jolie θα συζητηθεί

Το Gossip Cop όμως διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την είδηση και ισχυρίζεται πως οι δύο stars δεν έχουν σχεδόν καθόλου επαφή. Εμείς ωστόσο θα σου πούμε το εξής με αφορμή την αινιγματική –αν θες- συνέντευξή της. Μπορεί όντως να μην επανασυνδέεται ξανά με τον Brad, όμως δεν αποκλείουμε την πιθανότητα ενός παιδιού. Άλλωστε όπως είπε και η ίδια η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να φοβάσαι ή να σκέφτεσαι την ηλικία σου.

Μήπως αυτό ήταν κάποιο μήνυμα που έπρεπε να δώσουμε σημασία;

Διάβασε ακόμη: Η Jennifer Aniston μιλάει για τον γάμο της και την εγκυμοσύνη