Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά πήρε η Chrissy Teigen στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά πήρε η Chrissy Teigen στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Κια η πιπεράτη αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον John Legend

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Chrissy Teigen, το πάλαι ποτέ μοντέλο και επί χρόνια αγαπημένη του τραγουδιστή John Legend.

Η Teigen μίλησε στο περιοδικό Elle USA όπου και αποκάλυψε πως ο έρωτας με τον Legend δεν ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος, μιας και η Chrissy δεν θεωρούσε καν σέξι τον μετέπειτα σύζυγό της.

Όλα άλλαξαν βέβαια στο πρώτο ραντεβού του ζευγαριού που κράτησε 12 ολόκληρες ώρες, οι οποίες ισοδυναμούν με 12 ραντεβού.

Το ζευγάρι είναι 11 χρόνια μαζί και το 2013 Teigen και Legend παντρεύτηκαν στη λίμνη Como στην Ιταλία. Το πάλαι ποτέ μοντέλο αποκάλυψε μάλιστα πως στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, στο γιο της Miles, πήρε 27,5 κιλά ενώ το μωρό ήταν μόλις 2 κιλά.

«Για όλα φταίνε οι λιγούρες. Ο John μου έφτιαχνε ένα σάντουιτς και το άφηνε για μετά τα μεσάνυχτα όπου μέσα στη νύχτα σηκωνόμουν και το έτρωγα μέσα στο σκοτάδι. Πέρασα καλά στην εγκυμοσύνη».

Η αντίδραση της Kylie Jenner στις φήμες περί απιστίας ήταν απλά επική

Και δεν σταματά εκεί η Teigen που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο χώρο του θεάματος.

«Όλοι κάνουν επεξεργασία των φωτογραφιών τους. Είναι τρελό. Δεν θέλω κανείς να νομίζει πως είναι μόνος του. Βρέθηκα σε φωτογράφηση με μοντέλα της Victoria’s Secret που ήταν γεμάτα ουλές και ραγάδες. Οπότε κατάλαβα πως όλοι έχουμε ψεγάδια».