Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την επίθεση που δέχθηκε και το γεγονός που δε γνωρίζαμε ως τώρα

Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την επίθεση που δέχθηκε και το γεγονός που δε γνωρίζαμε ως τώρα

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ακούσαμε την Μαρία Κορινθίου να παίρνει θέση γύρω από αυτό που της συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

"Πριν 9 μήνες είχε ξανασυμβεί κάτι έξω από την πόρτα του σπιτιού", τόνισε επισημαίνοντας ότι κάποιος που πιθανότατα κατά την ίδια την είχε ακολουθήσει από το θέατρο (άγνωστο όμως εάν ήταν ο ίδιος με την τωρινή επίθεση) της έκανε άσεμνες κινήσεις δίχως όμως να υπάρξει σωματική επαφή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δράστης την πλησίασε από πίσω της ενώ είχε κλειδώσει το αυτοκίνητό της και κατευθυνόταν προς το σπίτι της, καταφέρνοντας να την αγγίξει σε διάφορα σημεία του σώματός της και να της μιλήσει με σεξιστικό τρόπο.

"Πήγε να κατεβάσει το παντελόνι και να βγάλει τι έχουν τα αγοράκια εκεί πέρα", σημείωσε και πρόσθεσε ότι μόλις είδε αυτή την κίνηση γύρισε και του είπε "φεύγεις τώρα" και έφυγε.

Αναγνώρισε το γεγονός ότι αντιμετώπισε το περιστατικό εκείνη την ώρα με ψυχραιμία, κάτι που ωστόσο σημείωσε ότι έπρεπε να κάνει δεδομένου ότι στο σπίτι την περίμενε η κόρη της.



Διάβασε και αυτό:

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει 6 μηνών έγκυος