Η Meghan Markle έσπασε για μια ακόμα φορά το πρωτόκολλο και σίγουρα εκνεύρισε την Ελισάβετ

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle έσπασε για μια ακόμα φορά το πρωτόκολλο και σίγουρα εκνεύρισε την Ελισάβετ

Κι όμως, ο κανόνας που παρενέβη είναι ο αγαπημένος της βασίλισσας

Η απόφαση της Meghan Markle να εμφανιστεί στα British Fashion Awards 2018 στο Λονδίνο με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο (μάθε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισης ΕΔΩ), με σκοπό να παραδώσει το βραβείο της σχεδιάστριας της χρονιάς στην αγαπημένη της Clare Wright Keller του οίκου Givenchy, δεν είναι γεγονός που σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο αυτό κάθε αυτό.

Το ότι επέλεξε ένα μαύρο στενό φόρεμα ενώ η κοιλιά της έχει φουσκώσει πολύ, επίσης δεν είναι κάτι που σπάει το πρωτόκολλο.



Βέβαια, το σκούρο καφέ ή μαύρο χρώμα στα νύχια της δούκισσας του Sussex είναι σίγουρα κάτι που έρχεται κόντρα στους κανόνες του πρωτοκόλλου κι αυτός, για τα ανοιχτόχρωμα νύχια είναι από τους βασικούς κανόνες που έχει θεσπίσει η βασίλισσας Ελισάβετ.


https://www.instagram.com/p/BrPu0UoHbnE

H νέα μεγάλη κόντρα του GNTM και τα δάκρυα παίκτριας

Φυσικά η μοντέρνα Δούκισσα του Sussex δεν καταλαβαίνει από nude νύχια παρά το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες είχε δείξει να συμμορφώνεται στο πρωτόκολλο, ενώ αν σκεφτούμε την εγκυμοσύνη της, μεγάλο θέμα έχει προκύψει και με το αν το μανικιούρ αυτό είναι συμβατό με την κατάσταση της Meghan.

Τώρα αν θες τη δική μας γνώμη, σίγουρα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει φέρει την αντίσταση της στην εμφάνιση αυτή συνολικά, μιας και στον επίσημο λογαριασμό Instagram του παλατιού δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην εμφάνιση αυτή ούτε σε Post αλλά ούτε και σε story.