Το μυστήριο λύθηκε και η star απαντά στο αν έχει αρραβωνιαστεί τελικά με τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο λύθηκε και η star απαντά στο αν έχει αρραβωνιαστεί τελικά με τον σύντροφό της

Επιτέλους μια απορία μας λύθηκε

Πρέπει να είναι περίπου δύο χρόνια τώρα που ακούμε πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της έχουν παντρευτεί ή θα παντρευτούν και πως ετοιμάζονται να αποκτήσουν κι ένα δικό τους παιδάκι. Ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχουμε δει ούτε γάμους, ούτε δαχτυλίδια, ούτε καν ίχνος φουσκωμένης κοιλίτσας που να υποδηλώνει ή να μαρτυράει κάποια εγκυμοσύνη.

Και για να σου λυθεί κι εσένα αυτή η απορία, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ξεκαθάρισε πως ούτε έχει αρραβωνιαστεί, ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Ο λόγος για τη Gwen Stefani και τον Blake Shelton, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν θα αρραβωνιαστούν, και αυτό εξαιτίας των τραυματικών εμπειριών που έχουν αποκομίσει από τις προηγούμενες σχέσεις τους.

Καλεσμένη στο Today Show η Gwen είπε, πως δεν υπάρχει καθόλου πίεση στη σχέση της με τον Blake και πως κανένας από τους δύο δεν θέλει να παντρευτούν ή να αρραβωνιαστούν σύντομα. Είναι καλά έτσι, υπάρχει πολλή αγάπη και αλληλοεκτίμηση και δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Προσπαθούν να ζουν τη στιγμή όσο μπορούν και είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Αν λοιπόν ακούσεις ξανά πως η Gwen Stefani και ο Blake Shelton έχουν αρραβωνιαστεί ή περιμένουν παιδί, να ξέρεις πως δεν θα ισχύει.

Διάβασε ακόμη: Ποιος χαρακτήρισε «άχρηστο» τον πρίγκιπα William; Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο και θα σε ξαφνιάσει