Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα

Μας ξεγέλασαν για τα καλά

Ήταν τέλη Ιουλίου, όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram account της, μία φωτογραφία, η οποία πρόδωσε –μάλλον- το γάμο της, με τον σύντροφό της. Έναν γάμο που περιμένουμε να συμβεί περίπου τρία χρόνια τώρα και όλο μένουμε στο κενό. Η φωτογραφία πρόδιδε μία σχέση ανάμεσα σε εκείνη και την αδερφή του καλού της, όμως κανένας δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Να όμως που απ’ ό,τι φαίνεται η 49χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, παντρεύτηκαν πράγματι κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς κανείς να καταλάβει κανείς τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, η Gwen Stefani και ο Blake Shelton φέρονται να έχουν παντρευτεί τον Μάρτιο που μας πέρασε και μέχρι και σήμερα, έξι μήνες μετά να έχουν κρατήσει το χαρούμενο αυτό γεγονός επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ατόμου που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι , το μυστήριο τελέστηκε στο ράντσο του Blake στην Οκλαχόμα, σε ένα όμορφο μέρος κοντά σε μία λίμνη, παρουσία 45 φίλων και άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Δες και αυτό: Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια έγινε και δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα

«Ούτε οι ντόπιοι κάτοικοι δεν αντιλήφθηκαν τη παρουσία των ατόμων και την τέλεση του μυστηρίου. Έγιναν όλα πολύ ήρεμα και διακριτικά», αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό Star. «Ήταν η πιο όμορφη και υπέροχη μέρα που έζησαν ποτέ». Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό, για την ώρα τουλάχιστον, όμως σύμφωνα με τις διάφορες πληροφορίες που διαβάζουμε, όλα ήταν όπως ακριβώς τα φαντάστηκαν και η Gwen ήταν εκθαμβωτική μέσα στο λευκό της νυφικό.

Αξίζει επίσης να σου αναφέρουμε, πως ακόμη και η πρώην σύζυγος του Blake, Miranda Lambert, έστειλε στο ζευγάρι ευχετήρια κάρτα μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα. Και μάθαμε κι εμείς τα ευχάριστα, δε νομίζεις πως είναι επιτέλους ώρα να μας το παραδεχτούν και οι ίδιοι και να δούμε καμία φωτογραφία τους;

Διάβασε ακόμη: Απρόσμενη εξέλιξη στο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt