Μπορείς να βρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι η 18χρονη εστεμμένη της φωτογραφίας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορείς να βρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι η 18χρονη εστεμμένη της φωτογραφίας;

Θέλουμε να την παρατηρήσεις καλά

Την κοιτάζεις, την ξανακοιτάζεις και κάτι σου θυμίζει. Όμως δεν είσαι πολύ σίγουρη ότι είναι η ηθοποιός που φαντάζεσαι. Και όμως αν έχεις παρατηρήσει καλά τη φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά της, τότε δεν σου έχει πάρει πάνω από 5’ για να ανακαλύψεις ποια είναι η εστεμμένη κοπέλα της φωτογραφίας. Εντάξει, έχουν περάσει και 18 χρόνια από τότε που τραβήχτηκε, όμως αν είσαι λίγο παρατηρητική δεν είναι και πολύ δύσκολο να την ανακαλύψεις.

Και επειδή πολύ σε αφήσαμε να την κοιτάζεις και να σκεφτείς ποια είναι, σου λέμε πως η εικονιζόμενη εστεμμένη τους τελευταίους μήνες έχει συζητηθεί πολύ και ακόμη περισσότερο, λόγω του πρόσφατου και πολύ γρήγορου γάμου της. Ναι, το κορίτσι αυτό είναι η Priyanka Chopra και εδώ είναι μόλις 18 χρονών.

Το 2000 η ηθοποιός και μοντέλο, και πλέον σύζυγος του Nick Jonas βγήκε Miss World και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως άξιζε τον τίτλο 100%. Η 36χρονη ηθοποιός πριν από 18 χρόνια στέφθηκε Miss India και Miss World και κάπως έτσι άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό. Αν και στις φωτογραφίες αυτές είναι πάρα πολύ μικρή (μόλις 18), αν τη παρατηρήσεις καλά και προσεκτικά θα δεις πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε.

Εμείς πιστεύουμε πως ήταν και είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και θα την ψηφίζαμε σίγουρα σε εκείνα τα καλλιστεία.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Άλλη μία διάσημη άλλαξε το όνομα της μετά το γάμο, και δεν φαντάζεσαι ποια είναι