Ο γνωστός rapper μετανιώνει για την απιστία και παρακαλεί on stage την πρώην του να τον συγχωρήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γνωστός rapper μετανιώνει για την απιστία και παρακαλεί on stage την πρώην του να τον συγχωρήσει

Εμείς θα τη δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία

Γενικά είχαμε στο νου μας πως οι άντρες δεν είναι και δεν γίνονται συναισθηματικοί σε ό,τι αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις, ακόμη και όταν αυτό είναι ένας χωρισμός. Ο γνωστός rapper όμως μας απέδειξε πως υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό, και μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα, αλλά και να στεναχωρηθούμε με την σχεδόν αδιάφορη στάση της πρώην συζύγου του.

Ο rapper Offset, έκανε ίσως την πιο ρομαντική κίνηση που έχουμε δει από άντρα ever, όταν εμφανίστηκε σαν φάντης μπαστούνης στη σκηνή που τραγουδούσε η Cardi B, ζητώντας της μπροστά σε όλο τον κόσμο να τον συγχωρήσει και να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι. Και ενώ εμείς δεν σου κρύβουμε πως συγκινηθήκαμε, η τραγουδίστρια δεν είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με εμάς.

Περισσότερο θα λέγαμε πως εκνευρίστηκε, παρά συγκινήθηκε, και απλά τον κοιτούσε με ένα δολοφονικό θα λέγαμε ύφος, μέχρι να τελειώσει το show του και να κατέβει από τη σκηνή της. Δες παρακάτω το βίντεο από την συναυλία της και πες μας, εσύ τι θα έκανες στη θέση της; Θα λύγιζες καθόλου;

Για την ιστορία πάντως να σου πούμε πως εκείνη δεν τον συγχώρησε ακόμη.


https://www.instagram.com/p/BrcLFy0l1Y0

Διάβασε ακόμη: Κιόλας; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό και η star πέταξε ήδη το δαχτυλίδι της