Πάλι τα ίδια; Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα Harry-Meghan και η χολή που έβγαλε η Samantha Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάλι τα ίδια; Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα Harry-Meghan και η χολή που έβγαλε η Samantha Markle

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει

Έχεις ακούσει που λένε «καλός άνθρωπος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», έτσι δεν είναι; Κι έχεις σίγουρα ακούσει να λένε πως ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό λοιπόν δεν μπορεί με τίποτα να συμβεί, κι έχουμε τρανό παράδειγμα την αδερφή της Meghan Markle, Samantha, η οποία παρά το γεγονός πως πριν από κάποιο χρονικό διάστημα ζήτησε on air συγνώμη στην ετεροθαλή αδερφή της για την συμπεριφορά της, τελικά φαίνεται πως δεν την εννοούσε.

Και για μία ακόμη φορά έβγαλε απίστευτη χολή απέναντί της, με αφορμή την φωτογραφία για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που μοιράστηκε ο Harry με τη Meghan. Όπως θα θυμάσαι στην εν λόγω φωτογραφία το royal ζεύγος έχει απαθανατιστεί τη στιγμή που χαζεύει και απολαμβάνει τα πυροτεχνήματα στην γαμήλια δεξίωσή τους το Μάιο, και είναι μια πραγματικά υπέροχη λήψη.

Όμως η Samantha βρήκε και πάλι κάτι να πει, όπως κάνει συνήθως. Η ετεροθαλής αδερφή της Δούκισσας του Sussex έκανε μια ανάρτηση στο Twitter της, στην οποία απαντούσε τη φωτογραφία που το Kensington κοινοποίησε. «Ενδιαφέρον που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μας έχουν γυρίσει τις πλάτες τους. Είναι προς τον κόσμο ή προς τις οικογένειες Ragland και Markle; Είναι πολύ λυπηρό. Αντιμετωπίστε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα».

kensingtonroyal 46257021 276165713087480 3052552305540988644 n

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς είχε και συνέχεια: «Είναι απίστευτα αγενές να γυρνάς την πλάτη σου σε μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, η οποία υποτίθεται μοιράζει ζεστασιά και όμορφες στιγμές στον κόσμο. Αυτοί που με κατακρίνουν επειδή λέω την αλήθεια, καλύτερα να βγάλουν τις παρωπίδες τους».

Τάδε έφη, Samantha Markle, και το συμπέρασμα είναι ένα. Και ζηλεύει πολύ την αδερφή της και δεν ξέρει τι της γίνεται.

Διάβασε ακόμη: Οι περίεργες γιορτινές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας