Ριζικές αλλαγές στο παλάτι. Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα νέα πλάνα της για τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ριζικές αλλαγές στο παλάτι. Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα νέα πλάνα της για τη Meghan Markle

Μέχρι εκείνη να γεννήσει

Η Meghan Markle έχει περάσει ήδη κάποιο χρονικό διάστημα ως νέο βασιλικό μέλος, και φαίνεται πως τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα για εκείνη. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάνει κάποιες αλλαγές και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πολλά και καινούργια πλάνα για την σύζυγό του εγγονού της, Meghan Markle.

Η Ελισάβετ αναμένεται να παραδώσει μερικά από τα βασιλικά της καθήκοντα στηΔούκισσα του Sussex, τα οποία θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο. Η Daily Mail αναφέρει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί να ελαφρύνει τον φόρτο εργασίας της (είναι και 92 ετών) και συναντήθηκε με τη Meghan και τον Harry την περασμένη εβδομάδα στο Buckingham για τσάι και για να συζητήσει ποιες από τις αρμοδιότητές της, θα αναλάβει η Meghan. Η βασίλισσα έχει μεταφέρει καθήκοντά της και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει αναθέσει και στη Meghan πλέον τέτοιες αρμοδιότητες.

Οι πηγές του παλατιού πιστεύουν ότι η Meghan θα αναλάβει καθήκοντα που «αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον της για τον φεμινισμό και τις τέχνες» και φαίνεται ότι σύντομα θα μάθουμε ποια φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις θα έχει υπό την επίβλεψή της. Η ανακοίνωση θα γίνει το Φεβρουάριο και προφανώς η Meghan θα συναντηθεί με κάθε νέα αιγίδα πριν από την ημέρα της γέννας της. Όπως φαίνεται η Meghan θα είναι αρκετά απασχολημένη για το επόμενο δίμηνο.

Διάβασε ακόμη: Πάλι τα ίδια; Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα Harry-Meghan και η χολή που έβγαλε η Samantha Markle