Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η Jessica Mulroney είναι πραγματική κολλητή της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η Jessica Mulroney είναι πραγματική κολλητή της Meghan Markle

Μπορείς να φανταστείς τον λόγο;

Η Meghan Markle μπορεί να είναι πια μέλος της βασιλικής οικογένειας και να έχει αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή, όχι όμως και τις παρέες της. Και όπως είδαμε η Δούκισσα του Sussex έχει μία πάρα πολύ καλή φίλη, και αυτή δεν είναι άλλη από τη στυλίστρια Αμερικανίδα φίλη της, Jessica Mulroney.

Όπως θα θυμάσαι η Jessica ήταν και στον γάμο της κολλητής τον περασμένο Μάιο και τα παιδιά της ήταν ανάμεσα και στα παρανυφάκια της Meghan. Πώς απέδειξε όμως η Jessica ότι είναι πραγματική κολλητή της Meghan Markle; Η στυλίστρια έδειξε στους φαν της μία ιδέα από το στολισμένο σπίτι της μέσα από ένα story της στο Instagram, κι εκεί σε αυτήν την ανάρτηση είδαμε και κάτι που μας απέδειξε την αγάπη και την πίστη στη φίλη της.

Σε ένα έπιπλο το οποίο ήταν γεμάτο φωτογραφίες, η Jessica έχει μπροστά μπροστά και δύο από τις αγαπημένες της φωτογραφίες, από την ημέρα του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry. Η πρώτη ήταν αυτή που οι δύο της γιοί κρατούσαν την ουρά από το πέπλο της Meghan και η άλλη αυτή που η ίδια της φτιάχνει την ουρά προτού μπει μέσα στο παρεκκλήσι.

Δες το βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/Brc0fyGFdi8

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Η αποκάλυψη σχετικά με την εγκυμοσύνη της