Η Pippa Middleton στην πρώτη της γιορτινή φωτογράφιση μετά τη γέννα, είναι απλά υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Pippa Middleton στην πρώτη της γιορτινή φωτογράφιση μετά τη γέννα, είναι απλά υπέροχη

Και πόσο της πάει η μητρότητα

Πριν από περίπου τρεις μήνες η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αδερφή της Kate Middleton βιώνει την μητρότητα για πρώτη φορά και από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουμε δει από εμφανίσεις της, η μητρότητα της πάει πραγματικά πολύ.

Μάλιστα πόζαρε και σε μία γιορτινή καινούργια φωτογράφιση για το Waitrose&Partners το brand για το οποίο η ίδια διατηρεί στήλη fitness, και ήταν αλήθεια εκθαμβωτική. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η νέα μανούλα είχε γράψει στη στήλη της και για τη γυμναστική που ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στη νέα φωτογραφία που αποκαλύφθηκε χθες, η Pippa Middleton δείχνει απίστευτα cozy και πολύ γλυκιά και ανανεωμένη.

Η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge κάθεται σε έναν καναπέ με μία κούπα στα χέρια, φορά ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι και λαδί φόρμα, ενώ χαμογελά και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το πρόσωπό της μοιάζει αλλαγμένο και πιστεύουμε πως η μητρότητα την έχει αλλάξει αρκετά και εξωτερικά. Δεν μας χάρισε μία λήψη με τον γιο της, όμως δεν σταματάμε να ελπίζουμε.

Τη λήψη τράβηξε ο φωτογράφος Mark Harrison, ο οποίος ανέβασε και την φωτογραφία στο Instagram. Η Pippa φυσικά και ήταν μέσα στο γιορτινό κλίμα, αφού υπήρχε στο φόντο κι ένα πανέμορφο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.


https://www.instagram.com/p/BrnE3Tngo4a

Διάβασε ακόμη: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο! Δες το διαμέρισμα της Kate Middleton και της αδερφής της Pippa!