Νέα ρήξη στο παλάτι: Γιατί η Kate και ο William θα κάνουν Χριστούγεννα μόνο με τους royals;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα ρήξη στο παλάτι: Γιατί η Kate και ο William θα κάνουν Χριστούγεννα μόνο με τους royals;

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Όπως τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια, έτσι και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton μοιράζουν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους ανάμεσα στις οικογένειες τους. Την περσινή χρονιά πέρασαν τις διακοπές τους με την βασιλική οικογένεια, στο σπίτι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Sandringham, ενώ την προπέρσινη μαζί με τους Middleton, στο σπίτι της Kate στο Berkshire. Από εδώ και πέρα όμως αυτό αλλάζει και μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly από εδώ και στο εξής, η Kate και ο William θα περνούν την Παραμονή και την Ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham ως είθισται και μπορούν να βλέπουν την οικογένεια της Δούκισσας, τις υπόλοιπες ημέρες της εορταστικής περιόδου.

Ο λόγος για την αλλαγή προφανώς έχει να κάνει με τους παππούδες του William, τη βασίλισσα (92 ετών) και τον πρίγκιπα Φίλιππο (97 ετών). «Με την προχωρημένη ηλικία της βασίλισσας και του Φίλιππου, το να επιλέγουν κάθε χρόνο που θα κάνουν γιορτές δεν υπάρχει πια ως επιλογή», ανέφερε η πηγή. «Η Kate, ο William και τα παιδιά τους, ο Πρίγκιπας George, η Πριγκίπισσα Charlotte και ο Πρίγκιπας Louis, θα περάσουν την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα με τους βασιλείς την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, αναμένεται επίσης να περάσουν τις μέρες μετά τις γιορτές με τους Middleton», ανέφερε μια πηγή στο BAZAAR.

Τα παιδιά θα έχουν κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες σχετικές με τη διακόσμηση που θα τους περιμένουν στο σπίτι των Middleton στο Bucklebury. Η Carole Middleton, η μητέρα της Kate, αποκάλυψε ότι της αρέσει να έχει πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα και μάλιστα αφήνει ακόμη και ένα στα δωμάτια των εγγονιών της «ώστε να μπορούν να τα διακοσμήσουν», δήλωσε στη The Telegraph.

Ο George, η Charlotte και ο Louis θα μπορούν επίσης να περάσουν χρόνο με το νέο τους ξαδερφάκι, τον Arthur, το μωρό της Pippa Middleton και του James Matthews, ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβριο.



Διάβασε ακόμη: Οι περίεργες γιορτινές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας