Η Khloe Kardashian μόλις παραδέχτηκε κάτι που δεν περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις παραδέχτηκε κάτι που δεν περιμέναμε

Ήταν όμως κάτι που έπρεπε να κάνει

Το 2018 ήταν για την Khloe Kardashian η καλύτερη χρονιά που πέρασε, και φυσικά κρατάμε μόνο τα θετικά από εκείνη. Όπως σίγουρα κάνει κι εκείνη, που περισσότερο από όλα κρατάει την γέννηση της κόρης της και όχι το σκάνδαλο απιστίας του συντρόφου της. Μάλιστα, η Khloe ήταν και από τους celebrity stars που οι χρήστες γκούγκλαραν περισσότερο μέσα στο 2018, και εννοείται πως αντιλαμβάνεσαι τον λόγο.

Αφήνουμε στην άκρη όμως ότι την πλήγωσε –όπως έκανε κι εκείνη άλλωστε- και εστιάζουμε σε αυτό που παραδέχτηκε η reality star δημόσια στα social media. Αν έχεις δει την κόρη της Khloe, True Thompson, τότε θα έχεις παρατηρήσει πως η μικρούλα είναι ίδια ο μπαμπάς της, Tristan Thompson.

Σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε η Khloe λοιπόν, έγραψε στη λεζάντα της: «τα μπουτάκια της», συμπληρώνοντας δύο emoji με καρδιές. Τότε ο Tristan της σχολίασε: «Πριγκίπισσα μου #διδυμάκιμου ». Με το σχόλιο αυτό ο NBAer εννοούσε πως η κόρη του, του μοιάζει απίστευτα, με την Khloe φυσικά να συμφωνεί σε αυτό απαντώντας του, πως είναι εντελώς ίδιοι. Κι εμείς πιστεύαμε πως σαν μαμά της δεν θα παραδεχόταν κάτι τέτοιο και θα επέμενε πως μοιάζει στην ίδια, όμως μας εξέπληξε.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 εγκυμοσύνες του Hollywood –και όχι μόνο- που μας ξάφνιασαν το 2018