Αυτές είναι οι 10 εγκυμοσύνες του Hollywood –και όχι μόνο- που μας ξάφνιασαν το 2018

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές είναι οι 10 εγκυμοσύνες του Hollywood –και όχι μόνο- που μας ξάφνιασαν το 2018

Πόσες από αυτές είχες στη λίστα σου;

Το 2018 ήταν μία από τις χρονιές που το Hollywood τα είχε όλα. Γάμους, χωρισμούς και εγκυμοσύνες, πολλά ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν, όμως στην παρακάτω gallery θα δεις συγκεντρωμένες μερικές από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες γι’ αυτήν τη χρονιά. Από τις Kylie, Khloe και Kim Kardashian, μέχρι τη Brigitte Nielsen και την Kate Middleton, που απέκτησε το τρίτο της παιδάκι τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα από αυτές, ναι και όμως ήταν τόσες, δίνοντας στη Meghan Markle, την δέκατη θέση, κάτι σαν bonus μιας και το μωράκι της με τον πρίγκιπα Harry θα γεννηθεί μέσα στο 2019.

Τη δεκάδα ανοίγουν οι τρεις αδερφές Kardashian, των οποίων τις εγκυμοσύνες πληροφορηθήκαμε στο τέλος του 2017, και η Kate Middleton, που μας ενημέρωσε λίγο νωρίτερα. Συνεχίζουμε με την Kate Hudson, τη Rachel Weisz, τη Brigitte Nielsen, που απέκτησε το πέμπτο της παιδί, τη Hillary Duff και την Diane Kruger που γέννησε πριν από ένα μήνα ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της, Norman Reedus.

Δες στη gallery παρακάτω φωτογραφίες των stars.

Διάβασε ακόμη: Αυτή είναι η γυναίκα με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google για το 2018