Ένας ακόμη royal γάμος θα γίνει στο Windsor, και ο γαμπρός είναι πρώην της Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένας ακόμη royal γάμος θα γίνει στο Windsor, και ο γαμπρός είναι πρώην της Middleton

Μπορείς να φανταστείς;

Το Κάστρο του Windsor φαίνεται πως θα έχει την τιμητική του και το 2019, αφού μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον περασμένο Μάιο, και το γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Jack Brooksbank τον Οκτώβρη, είναι έτοιμο «να ζήσει» μεγάλες στιγμές με έναν ακόμη royal γάμο.

Ποιο είναι το παράδοξο σε αυτόν τον γάμο όμως; Πως εκτός από τη νύφη, γνωρίζουμε πολύ καλά και τον γαμπρό, ο οποίος υπήρξε σε σχέση με ένα άλλο περίπου μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε τον Σεπτέμβρη, πως η Lady Gabriella Windsor, κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Michael του Kent, θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Thomas Kingston.

Ναι ξέρουμε κάτι σου θυμίζει αυτό το όνομα και δεν κάνεις λάθος. Η Lady Gabriella και ο Thomas Kingston αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο στο Sark και την Άνοιξη του 2019 θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, ενώ η δεξίωση θα γίνει στο Frogmore House στο Windsor ακριβώς όπως του Harry και της Meghan. Ποιος είναι όμως ο Thomas;

Σύμφωνα με την royal εκπρόσωπο της Daily Mail, Rebecca English, ο αρραβωνιαστικός της Gabriella, Thomas έβγαινε κάποτε (το 2011) με την Pippa Middleton. Ναι, ναι καλά διάβασες, με την αδερφή της Δούκισσας του Cambridge. Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο άβολα όσο τα φανταζόμαστε, γιατί πέρυσι οι δυο τους, είχαν πάει μαζί στον γάμο της Pippa με τον James.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει αυτός ο γάμος και περιμένουμε να τον δούμε.

Διάβασε ακόμη: Η Pippa Middleton στην πρώτη της γιορτινή φωτογράφιση μετά τη γέννα, είναι απλά υπέροχη

Πηγή φωτογραφιών: Instagram