Η ηθοποιός έχασε 12 κιλά μέσα σε τρεις μήνες και η αλλαγή είναι απίστευτη

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός έχασε 12 κιλά μέσα σε τρεις μήνες και η αλλαγή είναι απίστευτη

H αλλαγή της ξανθιάς ηθοποιού είναι μεγάλη

Έφτασε να ζυγίζει 65 κιλά και ο κόσμος υπέθετε πως είναι για τρίτη φορά έγκυος. Κι όμως, η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και κατάφερε να χάσει περίπου 12 κιλά μέσα σε τρεις μήνες.

Ο λόγος για την Drew Barrymore που στα 43 της χρόνια κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της μέσα σε τρεις μήνες. Όπως αποκάλυψε στους fans της στο Ιnstagram μέσα από μια σειρά εντυπωσιακώς φωτογραφιών με το πριν και το μετά, η μαμά δύο κοριτσιών το να είναι πάντα τέλεια στις φωτογραφίες στο Instagram ήταν για την ίδια ένας αγώνας.

Διάβασε ακόμα: Ένας ακόμη royal γάμος θα γίνει στο Windsor, και ξέρουμε πολύ καλά τον γαμπρό

Η Drew αφιέρωσε μερικές από τις φωτογραφίες για να δείξει την εντυπωσιακή αλλαγή της έχοντας χάσει 12 κιλά και τόνισε σε μια λεζάντα:

«Το πρόσωπό μου είναι κι αυτό πιο αδύνατο. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά. Η διατροφή και η άσκηση είναι μόνο η αρχή, πρέπει να παλεύεις σαν λιοντάρι. Αχ αυτά τα γονίδια».

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της Will Kopelman to 2016 και εξήγησε πως μετά το διαζύγιο έχασε τον εαυτό της και έφτασε να ζυγίζει 65 κιλά:

«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι είμαι μια χαρά στα κιλά μου και τότε μια κυρία σε ένα εστιατόριο με ρώτησε αν είμαι έγκυος. Εξήγησα πως απλά έχω παχύνει και πήρα την απόφαση να τα αλλάξω όλα».