Έγκυος η Miley Cyrus; Δες τις φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Miley Cyrus; Δες τις φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

Πόσες εγκυμοσύνες ξαφνικά;

Μετά τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Dakota Johnson και την επιβεβαιωμένη πια εγκυμοσύνη της Meghan Markle, έρχεται μία ακόμη φήμη εγκυμοσύνης να ταράξει τα νερά του Hollywood. Ο λόγος για τη Miley Cyrus, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και μπορεί η ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι, υπάρχουν όμως φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εθεάθη στο Los Angeles να ψωνίζει παιδικά ρούχα, πυροδοτώντας φήμες περί εγκυμοσύνης. Πρόσφατα μάλιστα ο Liam Hemsworth είχε δηλώσει πως πλέον νιώθει αρκετά έτοιμος να γίνει πατέρας, και συνδυασμός με τις φωτογραφίες της Miley, βγήκε και το συμπέρασμα περί εγκυμοσύνης.

Ένα συμπέρασμα, που απ’ ότι φάνηκε όμως ήταν μεγάλο λάθος, αφού πηγή που βρίσκεται κοντά στη νεαρή τραγουδίστρια, ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, και πως απλά βρέθηκε έξω από το μαγαζί με τα μωρουδιακά τυχαία, αφού είχε βγει για ψώνια με φίλους. Ωστόσο η ίδια πηγή ανέφερε, πως η Miley θα ήθελε να γίνει μαμά μια μέρα και μάλιστα θα γινόταν και πολύ καλή μαμά.



Αλλά και για ψώνια γενικά να μην είχε βγει, βλέποντας την απίστευτα επίπεδη κοιλιά της, καταλαβαίνεις αμέσως πως πρόκειται για μία μεγάλη παρεξήγηση.


https://www.instagram.com/p/Bo69UoFg1Kb/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle ποζάρει με στενό φόρεμα & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr