Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Kardashian ήταν ό,τι πιο extravagant είδαμε το 2018

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Kardashian ήταν ό,τι πιο extravagant είδαμε το 2018

Και με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τόσο την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που ανεβάζει στα social media η οικογένεια Kardashian, όσο και το πάρτι που κάνει και υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους. Πέρυσι δεν είχαμε και ιδιαίτερα πλούσιο υλικό αφού καμία από τις δύο αδερφές Kardashian (aka Kylie και Khloe) δεν είχε επιβεβαιώσει/ αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Φέτος όχι μόνο έκαναν πάρτι, αλλά ήταν και ό,τι πιο λαμπερό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Kourtney, Kim, Khloe, Kendall και Kylie φυσικά ήταν παρούσες στο πάρτι της οικογένειας, ενώ το παρών έδωσαν η φρεσκοχωρισμένη και λαμπερή Paris Hilton, η Jennifer Lopez με τον σύντροφό της, Alex Rodriguez, ενώ καλεσμένος σαν τραγουδιστής που τους διασκέδασε ήταν ο Johh Legend.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των Kim και Kanye και ο χώρος ήταν πραγματικά ονειρικός. Όλος ο εξωτερικός χώρος είχε καλυφθεί με τεχνητό χιόνι, ενώ είχαν στηθεί και κάποια μικρά ιγκλού για το ντεκόρ. Η Kylie Jenner έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της σε event παρέα με τη μικρή Stormi, ενώ μια ίδια κατάσταση ίσχυσε για Khloe και True, που ήταν πραγματικά υπέροχες στις φωτογραφίες που είδαμε.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery και θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Διάβασε ακόμη: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Kardashian πραγματοποιήθηκε, όμως η απουσία ατόμων ήταν εμφανής