Εσύ ξέρεις πώς φωνάζει η Kate Middleton τη πριγκίπισσα Charlotte;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσύ ξέρεις πώς φωνάζει η Kate Middleton τη πριγκίπισσα Charlotte;

Σίγουρα κάτι σου θυμίζει το παρατσούκλι αυτό

Μπορεί οι royals να έχουν τα «προβλήματά» τους, όμως είναι και αυτοί μια κανονική οικογένεια όπως όλες. Και παρά το γεγονός πως συνήθως μας δείχνουν την όμορφη κι ευχάριστη πλευρά τους, έχουν κι αυτοί θέματα, και η κόντρα των δύο Δουκισσών είναι ένα θέμα που συζητιέται αρκετούς μήνες τώρα.

Ωστόσο μετά και την Χριστουγεννιάτικη κοινή εμφάνιση της Fab4 που είδαμε πως μάλλον η κατάσταση έχει κάπως εξομαλυνθεί μεταξύ Kate και Meghan, θα ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Και αυτήν τη φορά έχουμε το παρατσούκλι της Δούκισσας του Cambridge, στην κόρη της Charlotte. Η Kate φωνάζει την κόρη της με ένα πολύ γλυκό προσωνύμιο, που όμως κάτι σου θυμίζει. Κάπου το έχεις ακούσει ξανά.

Στην πρόσφατη έξοδο της για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής στο εκπτωτικό κατάστημα The Range, στην Αγγλία, όπου είχε πάει με τα δυο της παιδιά Charlotte και George, την άκουσαν να αποκαλεί τη μικρή Charlotte «poppet» (aka κούκλα). Σύμφωνα με τη Daily Mail η Kate Middleton, ζήτησε από την μικρή να σηκωθεί από το πάτωμα του καταστήματος, προσφωνώντας τη με αυτό το παρατσούκλι. Και αυτό το παρατσούκλι δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούς.

Το παρατσούκλι αυτό έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ο πρίγκιπας William για την Kate Middleton, όταν την αποκάλεσε έτσι σε δημόσια εμφάνισή τους.

Διάβασε ακόμη: Ποια κόντρα; Meghan Markle & Kate Middleton μαζί και χαμογελαστές την ημέρα των Χριστουγέννων