Δέσποινα Βανδή: To βίντεο με τα παιδιά και τον Ντέμη και το εμπνευσμένο post για το 2019 (video)

Πατούλια Κατερίνα
Δέσποινα Βανδή: To βίντεο με τα παιδιά και τον Ντέμη και το εμπνευσμένο post για το 2019 (video)

Ένα βίντεο και πολλές φωτογραφίες

To μήνυμα και το βίντεο της Δέσποινας Βανδή για τη νέα χρονιά ξεχώρισαν και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια μακροσκελή δημοσίευση με τις σκέψεις της για το 2019 και δέχτηκε βροχή από Likes.Και όχι μόνο, το τρυφερό βίντεο της Βανδή με στιγμές με την οικογένειά της, το Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά, εντυπωσίασε.

Κι αυτό γιατί η τραγουδίστρια σπάνια αποφασίζει να μας δείξει τη Μελίνα και το Γιώργο.



«Η ευτυχία είναι στιγμές,είναι οι επιλογές σου και είναι στο χέρι σου-με υγεία πάνω από όλα- να φτιάξεις Εσυ τη ζωή που θέλεις να ζήσεις!
Μη ξεχνάς ποτε να φροντίζεις το 10χρονο παιδί που ζει μέσα σου!

Να έχεις φίλους,να γελάς,να χορεύεις,να αφήνεις τον ήλιο να σε χαϊδεύει κάνοντας βόλτες το χειμώνα,να πιεις μια ζέστη σοκολάτα,να παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου και εννοείται τον μπαμπά και τη μαμα που ζουν μακρυά σου,να γυμνάζεσαι,να τρως σωστά,να μη φοβάσαι τα μαύρα νερά στη θάλασσα,να βγαίνεις για φαγητό,να κανεις χαρες στον εαυτό σου,να μάθεις να λες όχι,να διαφωνείς,να είσαι ευγενικός,να έχεις υπομονή να ακούς τα προβλήματα των φίλων σου,να παίζεις παιγνίδια, να μη βαριέσαι,να βαριέσαι καμμία φορά,να λες σ’αγαπω,να διασκεδάζεις,να κανεις όνειρα μεγάλα,να είσαι πειθαρχημένος στους στόχους σου,να είσαι ευελικτος σε αυτά που σου προκύπτουν,να τολμάς,να βάζεις μουσική και να τραγουδάς,να ελέγχεις το θυμό σου,να διαβάζεις,να αλλάξεις κουρεμα,να μην υποθετεις αλλα να επικοινωνεις όταν κάτι σε απασχολεί,να μην πηγαίνεις συνέχεια από τον ίδιο δρόμο,να κανεις ένα ταξίδι και τέλος να κανεις ΛΑΘΗ που θα σε πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ! Υγεία και όλα τα παραπάνω ??σας ευχομαι για το 2019», έγραψε η Δέσποινα!

Διάβασε ακόμα: Η τελευταία φωτογραφία της Οικονομάκου στο Instagram με το γιο της για το 2018 έκρυβε ένα μυστικό!