Τι κοινό έχει η Kylie Jenner με τη Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι κοινό έχει η Kylie Jenner με τη Meghan Markle;

Η Δούκισσα του Sussex είναι το απόλυτο fashion icon

Το 2018 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Meghan Markle (από όλες τις απόψεις), αλλά και της Kylie Jenner η οποία πριν από σχεδόν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Δύο γυναίκες, δύο stars, δύο ονόματα που συζητήθηκαν πολύ για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Να όμως που τελικά οι δυο τους έχουν κάτι κοινό.

Η Δούκισσα του Sussex έχει εμπνεύσει αρκετές γυναίκες ανά τον κόσμο με το στυλ της, και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μη συμβεί και με την Kylie Jenner, η οποία μπορεί να έχει το δικό της στυλ, όμως για την Πρωτοχρονιά, η Meghan έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό. Και πώς έγινε αυτό;

Η reality star επέλεξε να φορέσει ένα σχεδόν πανομοιότυπο φόρεμα (μόνη διαφορά ήταν στα μανίκια), με αυτό που είχε βάλει η Meghan Markle στο ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία με τον πρίγκιπα Harry, όταν στις 29 Οκτωβρίου επισκέφθηκαν το Courtenay Creative στο Wellington. Βέβαια η αλλαγή που είχε κάνει στα μαλλιά της νωρίτερα η Kylie Jenner, βάφοντάς τα στο μπλε του πάγου, έκανε τελείως διαφορετικό το look της.


https://www.instagram.com/p/BsQKaEnlJrq

Ωστόσο η σύγκριση ανάμεσα σε Meghan και Kylie ήταν σχεδόν αναπόφευκτη. Ποια το φόρεσε καλύτερα όμως και ποια προτιμάς; Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω και η απόφαση είναι δική σου.


https://www.instagram.com/p/BsFef8lAzYX

Διάβασε ακόμη: Ο απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle μέσα στις γιορτές