Η sexy σπάνια εμφάνιση της Irina Shayk και του Bradley Cooper στο κόκκινο χαλί που πρέπει να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η sexy σπάνια εμφάνιση της Irina Shayk και του Bradley Cooper στο κόκκινο χαλί που πρέπει να δεις

Τι να πρωτοσχολιάσεις;

Μέσα στο 2018 υπήρξαν αρκετές φορές δημοσιεύματα που ήθελαν την Irina Shayk και τον Bradley Cooper να χωρίζουν και να μην είναι πια μαζί. Φυσικά καμία από αυτές τις φήμες δεν ήταν αληθινές με το ζευγάρι ωστόσο να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση στο θέμα, αφού ούτε διέψευδε, ούτε επιβεβαίωνε αυτές τις φήμες.

Και μπορεί οι εμφανίσεις τους να μην είναι πολλές και συχνές, όμως η χθεσινοβραδινή στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών ήταν ό,τι πιο sexy και αξιολάτρευτο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από τους δυο τους. Οι δύο stars κρατούν όσο πιο ιδιωτική μπορούν τη σχέση τους, όμως αυτήν τη σπάνια και super sexy εμφάνισή τους, δεν μπορούσαμε να μην τις σχολιάσουμε.

Η Ρωσίδα καλλονή που εχθές γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της, ήταν η επιτομή του sexiness και αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Η 33χρονη σύντροφος και μαμά ενός κοριτσιού, φορούσε ένα μακρύ φόρεμα Versace, το οποίο είχε ένα άνοιγμα που έφτανε αρκετά ψηλά, αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της.

Ωστόσο περισσότερη εντύπωση μας προκάλεσε το υπέροχο lob κούρεμα της Irina, η οποία ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει, σε τόσο κοντά hair looks. Ήταν πραγματικά μια κούκλα και αυτό μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω. Όσο για τον Bradley Cooper, ήταν πιο γοητευτικός και όμορφος από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η ριζική αλλαγή στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ και η ψεύτικη είδηση που μας τρόμαξε