Η ριζική αλλαγή στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ και η ψεύτικη είδηση που μας τρόμαξε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ριζική αλλαγή στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ και η ψεύτικη είδηση που μας τρόμαξε

Και δεν φαντάζεσαι το λόγο

Ένα νέο δημοσίευμα που βγήκε στο φως πριν από μερικές ημέρες επεφύλασσε μια αλλαγή στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία μάλλον δεν έχει ενθουσιαστεί και πολύ με την ιδέα αυτή που την αφορά άμεσα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας είναι υποχρεωμένη σε μερικά χρόνια (περίπου το 2025) να φύγει από το παλάτι του Buckingham.

Παρότι λοιπόν η μετακόμιση αυτή δεν αναμένεται να γίνει και πολύ σύντομα, φαίνεται πως έχει απασχολήσει, όχι μόνο τη βασίλισσα, αλλά και όλη την υπόλοιπη οικογένεια της, δεδομένης και της προχωρημένης ηλικίας της. Η Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα και βαθιά συνδεδεμένη με το παλάτι, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ενδεχόμενη μετακόμισή της.

Δες και αυτό: Οι έξι φωτογραφίες στο γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ και η ξεχωριστή σημασία τους (pics)

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μονάρχης θα πρέπει να ψάξει για νέο σπίτι, καθώς το 2025 υποτίθεται ότι θα πρέπει να αδειάσει τη βόρεια πτέρυγα του, ηλικίας 300 ετών παλατιού του Buckingham, όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, και να μετακομίσουν σε άλλη κατοικία. Ο λόγος είναι ότι το παλάτι θα πρέπει να ανακαινιστεί (μια ανακαίνιση που θα κοστίσει 468 εκατομ. δολάρια) και να αντικατασταθούν τα παλιά καλώδια και λέβητες.

Είναι άγνωστο ωστόσο αν η Ελισάβετ θα πρέπει να εγκαταλείψει τελείως το Buckingham ή να μετακομίσει απλώς σε άλλη πτέρυγα. Παράλληλα, ένα hastag στο Twitter φαίνεται πως τρόμαξε όλο τον κόσμο, μιας και το #ripqueenelizabeth έγινε αμέσως viral ενώ δεν ήτα λίγοι εκείνοι που έστελναν συλληπητήρια στην βασιλική οικογένεια. Tι ακριβώς είχε συμβεί; Ένα Post στο Reddit προέβλεπε πως η Ελισάβετ θα φύγει από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου 2019 και φυσικά μπορεί το post να διεγράφη όμως τα διαδικτυακά τρολς κράτησαν την υπενθύμιση και γέμισαν με την ψευδή είδηση όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Διάβασε ακόμη: Αυτός είναι ο λόγος που η Ελισάβετ κρατά τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ως τον Φεβρουάριο