Γιατί δεν θα δούμε από τη Meghan Markle την καθιερωμένη φωτογραφία στα σκαλιά του μαιευτηρίου;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί δεν θα δούμε από τη Meghan Markle την καθιερωμένη φωτογραφία στα σκαλιά του μαιευτηρίου;

Έχουμε κάπως στεναχωρηθεί

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα από τα ζευγάρια που λατρεύουμε πολύ, και που δεν σου το κρύβουμε, νιώθουμε πως πια τους ξέρουμε πάρα πολύ καλά με τόσα που μαθαίνουμε γι’ αυτούς. Δείχνουν και είναι και οι δύο τόσο προσιτοί, που μας κάνουν να ξεχνάμε πως είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σε λίγους μήνες ο Harry και η Meghan θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, και φυσικά όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε, τόσο το φύλο του μωρού, όσο και το όνομα που έχουν αποφασίσει να του δώσουν. Υπάρχει όμως και κάτι που μας στεναχώρησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Meghan Markle δεν θα βγάλει τη γνωστή φωτογραφία στα σκαλιά του Lindo Wing, αγκαλιά με το μωράκι της και τον Harry και αυτό για έναν αρκετά απλό και λογικό λόγο, θα λέγαμε.

Όπως ήδη γνωρίζεις ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να μετακομίσουν στο εξοχικό τους σπίτι στο Frogmore στην περιοχή του Windsor. Οπότε αν αυτό γίνει πριν γεννηθεί το παιδάκι τους, το νοσοκομείο Frimley Park, στο Surrey, είναι μια λογική και κοντινή λύση για να γεννήσει η Meghan, από ότι το νοσοκομείο St Mary’s. Οπότε αν αυτό συμβεί δεν θα έχουμε μία παρόμοια φωτογραφία στα σκαλιά του Lindo, σαν αυτές της Kate Middleton.

Διάβασε ακόμη: Βόμβες κατά του Harry και της Kate! Ο πατέρας της Meghan επιτίθεται ξανά στη Meghan και τους royals