Βόμβες κατά του Harry και της Kate! Ο πατέρας της Meghan επιτίθεται ξανά στη Meghan και τους royals

Πατούλια Κατερίνα
Βόμβες κατά του Harry και της Kate! Ο πατέρας της Meghan επιτίθεται ξανά στη Meghan και τους royals

Και πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της Kate!

O Τhomas Markle, ο 74χρονος πατέρας της Meghan Markle μπαίνει ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά εξαπολύει επίθεση εναντίον της Kate και του πρίγκιπα Harry.

Ο Markle που μας ενημέρωσε πως ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο για την κόρη του, πήρε θέση στη φημολογούμενη διαμάχη μεταξύ της 37χρονης Meghan με την Kate Middleton:

«Αν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να το λύσουν και να αφήσουν τις διαφωνίες στην άκρη. Είμαι έξαλλος με την κριτική που δέχεται η Meghan γιατί δεν το αξίζει και πιστεύω πως ούτε το 1 τρίτο των πραγμάτων που την κατηγορούν δεν είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω για παράδειγμα πως η κόρη μου έκανε την Kate να κλάψει. Η Kate δείχνει πολύ ισχυρή και σε πιο ισχυρή θέση και είναι μια ηρωίδα μαμά που καμία γυναίκα που γεννά δεν βγαίνει από το νοσοκομείο την ίδια μέρα. Δεν νομίζω ότι η Kate φοβάται τη Meghan αλλά το αντίθετο. Η Meghan σίγουρα δεν θέλει να την βλάψει. Θέλω να μάθω τι συμβαίνει με όλο αυτό, να ξέρω γιατί η κόρη μου δέχεται διαρκώς επίθεση».

Διάβασε ακόμα: Ακόμα ένα μωρό για την διάσημη παρά το σκάνδαλο απιστιών του αθλητή αγαπημένου της


Όσο για τη σχέση με τον Harry, ο Markle είναι ατρόμητος και του επιτίθεται ξανά:

«Όλη αυτή η ιστορία είναι από τις χειρότερες στη ζωή, είναι σαν το όνειρο να έγινε εφιάλτης. Οι royals πρέπει να κάνουν τη Meghan να μου τηλεφωνήσει και να λήξει όλο αυτό. Δεν το αξίζω. Ήμουν καλός πατέρας είναι απίστευτο αυτό που κάνει η κόρη μου. Θα συνεχίσω να μιλάω και μάλιστα πιο δυνατά μέχρι η Meghan και ο Harry να μου δώσουν σημασία. Και Harry, επιτέλους, γίνε άντρας και ξεπέρασε όλο αυτό που έγινε. Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που σε πλήγωσε αλλά ξεπέρασέ το. Ο Harry είναι άνθρωπος όπως και εμείς και δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει ανώτερος, δεν το δέχομαι, δεν δέχομαι την αδιαφορία του».

Ο Thomas Markle μόλις διευκόλυνε ακόμα περισσότερο τους royals και μάλλον δεν θα δει ποτέ από κοντά το εγγόνι του.