Αυτό που έκανε η Khloe Kardashian στην εξωτερική της εμφάνιση, δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό που έκανε η Khloe Kardashian στην εξωτερική της εμφάνιση, δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων

Και όχι άδικα αυτή τη φορά

Οι αδερφές Kardashian είναι γνωστές για τις αλλαγές που κάνουν κάθε τόσο στην εξωτερική τους εμφάνιση και δεν γενικά δεν μας δημιουργεί πια και μεγάλη έκπληξη όταν από τη μία μέρα στην άλλη τις βλέπουμε με κοντό καρέ μαύρο μαλλί ή μακρύ ξανθό. Υπάρχουν όμως φορές, που ακόμη και μικρές αλλαγές μπορεί να δημιουργήσουν πολλές αντιδράσεις, και όχι πάντα θετικές.

Και κάτι τέτοιο συνέβη στην Khloe Kardashian αυτή τη φορά, λίγο μετά που μας έδειξε το νέο της μανικιούρ στο Instagram account της. Τα υπερβολικά μακριά νύχια της reality star δημιούργησαν αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στο προφίλ της, κάτι που δεν θεωρήσαμε ιδιαίτερα άδικο.

Η 34χρονη reality star έχει ένα κοριτσάκι 8 μηνών, την True Thompson και σύμφωνα με τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της, δεν θα έπρεπε να έχει τόσο μεγάλα και μακριά νύχια, καθώς θα μπορούσε εύκολα να την τραυματίσει σε οποιαδήποτε κίνηση της καταλάθος. Επιπλέον ένας από τους fans της σχολίασε πώς μπορεί και αλλάζει πάνες με τόσο μακριά νύχια, για να πάρει την απάντηση από έναν άλλο, πως έχουν τόσο προσωπικό και πως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει μόνη της πάνες –κάτι που δεν αποκλείεται εντελώς-.

Όπως και να ΄χει χαρακτηρίζουμε κάπως δικαιολογημένη την αντίδραση των fan της, αφού πράγματι εύκολα θα μπορούσε να τραυματίσει τη μικρή της σε κάποια τυχαία ή βιαστική κίνηση.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Ακόμα ένα μωρό για την Khloe παρά το σκάνδαλο απιστιών του αθλητή αγαπημένου της