Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη κι έμαθε επιτέλους το φύλο του μωρού της!

Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη κι έμαθε επιτέλους το φύλο του μωρού της!

Με ένα υγιέστατο μωρό ολοκληρώθηκε η δεύτερη δύσκολη εγκυμοσύνη

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη, η οποία είχε επιλέξει να μην μάθει το φύλο του μωρού που κυοφορούσε.

Η Αλούπη που κατοικεί στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό της σχέσης και γάμου της με τον Κώστα Κέφαλο.

Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, τον μικρό Ανδρέα ο οποίος είναι σήμερα δύο ετών και δύο μηνών. H Αλούπη πριν λίγες ημέρες είχε εξομολογηθεί πόσο δύσκολη ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως... και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα!

Σε έσας που περνάτε δύσκολα όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε».