Λίγο μετά τον αρραβώνα της, η Heidi Klum μας δείχνει το μονόπετρό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά τον αρραβώνα της, η Heidi Klum μας δείχνει το μονόπετρό της

Και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Πριν μας αποχαιρετίσει το 2018 και λίγες ώρες πριν από τα Χριστούγεννα η Heidi Klum ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως εκείνη και ο Tom Kaulitz αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν –και στην πορεία- να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ήταν αν μη τι άλλο ο πιο απρόσμενος αρραβώνας στην εκπνοή του 2018 και αν μη τι άλλο θα τον θυμόμαστε για καιρό.

Η 45χρονη καλλονή και πρώην μοντέλο της Victoria Secret απαθανατίστηκε σε έξοδό της στο Los Angeles και εκεί μας έδειξε και για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της και το μονόπετρο που της έδωσε ο καλός της.

Ντυμένη αρκετά casual με μαύρο σετ φόρμας και αθλητικά παπούτσια, έκανε τη βόλτα της και μας έδειξε παράλληλα και το μονόπετρο που φορούσε, το οποίο δεν αποχωρίζεται στιγμή από το χέρι της. Tom και Heidi είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο περίπου, και κάπως έτσι αποφάσισαν να σφραγίσουν την αγάπη και τον έρωτά τους.

Η 45χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της εκθείασε τον αγαπημένο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως νιώθει πάρα πολύ τυχερή. Ο αρραβώνας αυτός έρχεται τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Seal, με τον οποίο ήταν παντρεμένη δέκα ολόκληρα χρόνια.


https://www.instagram.com/p/Brx_MhbDhTT

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Έκπληξη! Τα Χριστούγεννα μας φυλούσαν τον πιο απρόσμενο αρραβώνα ever