Το εξοχικό εκατομμυρίων του Harry και της Meghan, κρύβει ένα μυστικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το εξοχικό εκατομμυρίων του Harry και της Meghan, κρύβει ένα μυστικό

Για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες του

Όπως όλα τα ζευγάρια -royal και μη- έτσι και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle έχουν μια εξοχική κατοικία, στην οποία όχι μόνο πηγαίνουν οι δυο τους, αλλά φιλοξενούν και τους διάσημους φίλους τους, όπως ο George με την Amal Clooney, και η Serena Williams. Και για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφία του εν λόγω σπιτιού, το οποίο βρίσκεται στο Oxfordshire και ο Harry με τη Meghan προτιμούν περισσότερο από το Nottingham Cottage, στο παλάτι του Kensington.

Η φάρμα Cotswold είναι ένα ιστορικό μέρος αρκετών χρόνων, βρίσκεται εκεί από τον 18ο αιώνα, και κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και έχει μείνει σε αυτό και η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, τον περασμένο Μάιο που παντρεύτηκε η κόρης της, τον Δούκα του Sussex.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex προτιμούν περισσότερο να μένουν σε αυτό, και τώρα που περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι, θα το επισκέπτονται πιο συχνά αφού θα μένουν στο Frogmore. Ποιο είναι όμως το μυστικό αυτού του κτήματος; Πώς ο Harry και η Meghan το νοικιάζουν εδώ και περίπου ένα χρόνο και δεν είναι εξολοκλήρου δικό τους. Το ζευγάρι το νοίκιασε για δύο χρόνια όταν παντρεύτηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες σκοπεύει να το κρατήσει και αφού φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους.

Βέβαια χρειάζεται αρκετές αλλαγές και ανακαινίσεις για να γίνει και πιο ασφαλές, και η Δούκισσα του Sussex είναι αυτή που επιβλέπει τις εργασίες. Όπως ήδη σου αναφέραμε έχει 4 κρεβατοκάμαρες και δύο ξενώνες εξωτερικούς για το υπηρετικό προσωπικό ή κάποιον καλεσμένο. Βρίσκεται κοντά στο άλλο αγαπημένο εξοχικό της Meghan στο Soho Farmhouse, και κοντά στα σπίτια αγαπημένων celebrity φίλων τους, όπως του David και της Victoria Beckham.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Νέα προβλήματα για τη Meghan Markle: Η αδερφή της και τα μπλεξίματα με την Αστυνομία