Νέα προβλήματα για τη Meghan Markle: Η αδερφή της και τα μπλεξίματα με την Αστυνομία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα προβλήματα για τη Meghan Markle: Η αδερφή της και τα μπλεξίματα με την Αστυνομία

Τι άλλο θα συμβεί πια;

Ότι η αδερφή της Meghan Markle έχει κάποιες διαταραχές το είχαμε καταλάβει αρκετό καιρό τώρα που πηγαίνει κόντρα στην αδερφή της και κάνει διάφορα. Ότι έχει μπλεξίματα με τη Βρετανική αστυνομία όμως είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα, και ομολογουμένως μας έχει κάπως σοκάρει.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η βασιλική οικογένεια ωστόσο, η οποία σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της Daily Mail, φοβάται πως η Samantha Markle μπορεί να δημιουργήσει και πάλι σοβαρά προβλήματα στο παλάτι, γι’ αυτό κι έχει μπει σε λίστα της Scotland Yard, με «ύποπτα» άτομα που εμφανίζουν «εμμονές».

Αυτό το είδες; Γιατί δεν θα δούμε από τη Meghan Markle την καθιερωμένη φωτογραφία στα σκαλιά του μαιευτηρίου;

Σύμφωνα με τος πληροφορίες η Samantha θεωρείται «persona non grata», και παρά το γεγονός πως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι το όνομα της βρίσκεται σε λίστα της Scotland Yard, εκείνη δεν αντέδρασε και πολύ ψύχραιμα. Εξοργισμένη με αυτά τα δημοσιεύματα ανέβασε μια σειρά από οργισμένα tweets, όπου μιλά για παραβίαση του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, ενώ ανέφερε, πως το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει από την αδελφή της να συμπεριφέρεται με καλύτερο τρόπο στον πατέρα τους.

Τώρα τι εξέλιξη θα έχει όλο αυτό, ουδείς γνωρίζει.

Διάβασε ακόμη: H είδηση της ημέρας: Η Meghan Markle επιστρέφει στην τηλέοραση