Katie Holmes-Jamie Foxx: Με αυτήν τους τη δήλωση, έκαναν μια απρόσμενη αποκάλυψη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes-Jamie Foxx: Με αυτήν τους τη δήλωση, έκαναν μια απρόσμενη αποκάλυψη

Τι αποκαλύπτει το ζευγάρι;

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχουμε μια σιγουρευτεί και με αποδείξεις, πως η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι ζευγάρι. Μπορεί με επίσημη δήλωση να μην το έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο, όμως οι φωτογραφίες που τους απαθανατίζουν κάθε τόσο μας δείχνουν πόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι είναι. Ποιο είναι όμως το μυστικό της σχέσης τους;

Οι δύο stars είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια περίπου, και αν σκεφτείς και για πόσο χρονικό διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους, μπορείς να δεις πως η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο είναι απεριόριστη. Είναι όμως αυτό που τους κρατάει μαζί τόσα χρόνια; Σίγουρα θα παίζει και αυτή τον ρόλο της, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του ζευγαριού δεν είναι αυτή το κλειδί της ευτυχίας και της διάρκειας σε μια σχέση.

katie jamie

«Τόσο η Katie, όσο και ο Jamie Foxx θεωρούν και πιστεύουν πως το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση είναι η ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που περνούν μαζί με την οικογένεια τους και τη δουλειά. Και αυτό ακριβώς κάνουν. Οι δυο ηθοποιοί βλέπονται όσο συχνά μπορούν, γνωρίζονται για χρόνια και είναι και οι δύο υπέροχοι γονείς, οπότε έχουν ακόμη κάτι κοινό. Είναι αφοσιωμένοι στην καριέρα τους και δίνει ο ένας στον άλλο το χρόνο που χρειάζεται», αναφέρει μία πηγή.

Σύμφωνα με αυτά πάντως, αντιλαμβανόμαστε, πως οι δύο stars δεν συγκατοικούν, αλλά έχει ο καθένας τον χώρο και χρόνο που χρειάζεται.

Μην μας πεις πώς το γνώριζες;